Lithium-ion vorkheftruckaccu versus loodzuur vorkheftruckaccu

Lithium-ion vorkheftruckaccu versus loodzuur vorkheftruckaccu

Lithium-ion vorkheftruckaccu versus loodzuur vorkheftruckaccu

Door lithium-ionbatterijen aangedreven vorkheftrucks zijn erg populair geworden vanwege de voordelen die ze bieden in vergelijking met loodzuurvorken.
De initiële kosten van het krijgen lithium-ion heftruckbatterijen is een beetje hoog. Toch besef je na verloop van tijd dat het niet zo'n slechte investering is, de levensduur is hoger en hun efficiëntie en milieuvriendelijke eigenschappen zijn ook goed, waardoor ze een verstandige keuze zijn.

Door lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks te vergelijken met loodzuur kunt u de verstandigste keuze maken voor uw activiteiten. Elke set heeft zijn voor- en nadelen, waardoor je naar jouw mening de beste kunt kiezen.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Kosten
U moet rekening houden met de kosten bij het vergelijken van lithium-ion vorkheftruckbatterijen versus loodzuur. Als je denkt aan de initiële kosten, zijn lithium-ionbatterijen duur. U moet loodzuurbatterijen krijgen als dit uw belangrijkste probleem is. Wel moet u denken aan de levensduur van de batterijen. Met lithium-ionbatterijen zijn er kostenbesparingen gedurende de hele levensduur. Dit maakt de aanvankelijke kostenbalans dingen uit.

Bij de kosten hoort ook de oplaadtijd. Met lithium is de oplaadtijd korter en in die zin bespaart u geld in vergelijking met de loodzuuropties die uren nodig hebben om de lading te voltooien.
Lithium-ionbatterijen zijn het beste voor langere diensten. Loodzuurbatterijen moeten worden vervangen zodra ze leeg zijn. Dit betekent dat je arbeid nodig hebt om de dingen te laten werken zoals ze zouden moeten. Bovendien moet u mensen betalen om de batterij te onderhouden en schoon te maken. Ook in dit opzicht is lithium-ion superieur.

Operationeel leven

Lithium-ionbatterijen versus loodzuur hebben nog een vergelijkbaar kenmerk: levensduur. De operationele tijd van lithium-ion is langer dan die van loodzuur. Dit betekent kostenbesparing omdat u de batterij niet vaak hoeft te vervangen.

Mogelijkheid opladen
Als u loodzuurbatterijen krijgt, heeft u mogelijk meer batterijen nodig om correct te werken. Het is namelijk niet mogelijk om deze batterijen tussentijds op te laden. Met lithium-ion batterijen, dit is heel goed mogelijk. U kunt de batterijen opladen wanneer u de kans krijgt. Tijdens pauzes of tussen je opdrachten door kun je profiteren van de beschikbare tijd en de batterijen opladen. Uiteindelijk is lithium-ion in vergelijking met loodzuur superieur in deze zin. De korte laadstroom bij een korte pauze draagt ​​meestal bij aan de duur van de operatie, wat een groot voordeel kan zijn voor lange diensten.

Consistente prestaties
Lithium-ion-vorkheftruckbatterijen versus loodzuur kunnen ook worden vergeleken in termen van hun prestaties. Iedereen in material handling begrijpt hoe belangrijk het is om consistente prestaties te krijgen. Wanneer een loodaccu leeg raakt, wordt ook de spanning inconsistent. Hierdoor neemt de spanning af, waardoor je minder stroom krijgt. Bij lithium-ionbatterijen is dit geen probleem. De spanningscurve is zeer consistent en u kunt een zeer gelijkmatige stroomvoorziening behouden, zelfs als de batterij bijna leeg is. Dit is een van de grootste voordelen van batterijen.

Veiligheid
Het andere waar we rekening mee moeten houden, is veiligheid. Lithium-ion-vorkheftruckbatterijen versus loodzuur moeten op deze manier worden beschouwd. Onderhoud van de loodzuuraccu's kan leiden tot zuurspatten en het vrijkomen van waterstofdampen. Dit is een veiligheidsrisico omdat de zuren kunnen spatten. Bij lithium-ionbatterijen is dit niet het geval. Ze zijn verzegeld en hebben BMS om de veiligheid te waarborgen.
Alles bij elkaar genomen, is lithium-ion de meest superieure optie.

Lithium-ion vorkheftruckaccu versus loodzuur vorkheftruckaccu

Lithium-ion vorkheftruckaccu versus loodzuur vorkheftruckaccu

Voor meer over lithium-ion vorkheftruckaccu versus loodzuur vorkheftruckaccu,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/lithium-ion-vs-lead-acid/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X