Verschil tussen 26650 lithium-ionbatterij en 18650 lithium-ionbatterij

Verschil tussen 26650 lithium-ionbatterij en 18650 lithium-ionbatterij

Verschil tussen 26650 lithium-ionbatterij en 18650 lithium-ionbatterij

Als je een apparaat hebt, wil je er altijd het beste uit halen. Dit wordt vaak bepaald door het soort batterij dat je krijgt. De batterijcapaciteit zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal werkt.

Fabrikant van 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterijen

Fabrikant van 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterijen

26650 batterijen
De 26650 batterij heeft veel te bieden. Dit is een oplaadbare lithium ion batterij. Door de lage ontlading en grote capaciteit is het de beste keuze voor gadgets die veel energie verbruiken. Ook hebben de batterijen een lange levensduur.

De batterijen zijn veilig en efficiënt, ook al wekken ze energie op met een hoge capaciteit. Daarom is dit een goede keuze voor LED-zaklampen die veel stroom verbruiken. Een van de meest interessante dingen is dat de 26650- en 18650-batterijen veel overeenkomsten hebben in functies. Dit maakt het zo moeilijk om ze uit elkaar te houden en hun uniekheid en gebruik te benadrukken. Dat gezegd hebbende, onderscheiden sommige functies ze echter.

18650 batterijen
Dit type lithium-ionbatterij heeft afmetingen van 18 mm bij 65 mm. Dit maakt hem groter dan AA-batterijen. De batterij geeft 3.2-3.7 volt af en heeft meestal een capaciteit tussen de 2600mAh en 3500mAh. Het is een krachtige batterij die is ontworpen om een ​​hoge stroom en spanning te genereren om aan de eisen van een apparaat te voldoen. Het heeft een kwaliteit die het mogelijk maakt om leeg te lopen terwijl het toch de capaciteit heeft om volledig op te laden. Dit is niet goed voor de levensduur van een batterij, omdat dit de prestaties kan beïnvloeden.

Verschillen
Om onderscheid te maken tussen 26650 en 18650, zijn er enkele criteria die kunnen worden gebruikt. Enkele hiervan zijn:

• Grootte: de diameter van de 18650 is 18 mm bij 65 mm, wat respectievelijk de diameter en lengte vertegenwoordigt. De 0 staat voor de cilindrische vorm die het draagt. Voor de 26650 vertegenwoordigt 26 de diameter van 26 mm, de lengte wordt weergegeven door 65 mm en 0 is de cilindrische vorm van de batterij. Ter vergelijking: de diameter van de laatste is groter.

• Capaciteit: de capaciteit van een 18650 batterij ligt tussen 1200mAH. De laatste heeft een grotere capaciteit die op 5200mAh staat.

• Spanning: de celspanning kan ons ook helpen het verschil tussen de twee batterijen te kennen. Dit is afhankelijk van het batterijmateriaal. De spanning van a lithium-ionfosfaatbatterij bedraagt ​​3.2V. Voor een ternaire lithiumbatterij staat de spanning op 3.7 V.

• Opladen en ontladen: de capaciteit van een batterij bepaalt hoe lang deze meegaat. Dat wil zeggen, als een batterij een hogere capaciteit heeft, gaat deze langer mee. Als de batterij een kortere capaciteit heeft, gaat deze minder lang mee. Met dit gezegd hebben 26650 lithiumbatterijen meestal een veel hogere ontlaadcapaciteit dan 18650.

• Kosten: Accu prijzen variëren meestal. In dit geval kosten 26650-batterijen echter meer.

• Prestaties: de prestatie van een batterij hangt samen met zijn capaciteit. In die zin presteert de 26650-batterij beter dan de 18650-batterij. De capaciteit is groter en gaat lang mee.

• Toepassing: beide batterijen kunnen voor een groot aantal toepassingen worden gebruikt. Dit omvat energieopslagstations, batterijen voor elektrisch gereedschap, lampbatterijen, zonne-energieopslag, elektrische fietsen en krachtige lithiumbatterijpakketten. De 18650-optie kan echter meer toepassingen aan omdat het een gestandaardiseerde en volwassen cilindrische batterij is.

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

Bij JB Battery hebben we een ruim assortiment aan batterijen die voor meerdere toepassingen ingezet kunnen worden. We werken altijd aan onderzoek en ontwikkeling om onze producten te verbeteren en onze klanten de meest superieure opties te bieden.

Voor meer over verschil tussen 26650 lithium-ionbatterij en 18650 lithium-ionbatterij,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lifepo4golfcartbattery.com/tag/26650-vs-18650-rechargeable-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X