Wat is een energieopslagsysteem voor hoogspanningsbatterijen en een energieopslagsysteem voor thuis met een hoogspanningsbatterij?

Wat is een energieopslagsysteem voor hoogspanningsbatterijen en een energieopslagsysteem voor thuis met een hoogspanningsbatterij?

Wat is een energieopslagsysteem voor hoogspanningsbatterijen en een energieopslagsysteem voor thuis met een hoogspanningsbatterij?

Batterijsystemen vormen een belangrijk onderdeel van energieopslagsystemen in huis. Ze zijn erg belangrijk geworden, vooral voor hernieuwbare energiesystemen of zonne-PV. Deze systemen maken energieopslag mogelijk. Deze energie kan worden gebruikt in gevallen waarin er geen zon is. Ze geven je ook de mogelijkheid om energie rechtstreeks van het net te kopen en deze vervolgens op te slaan op het moment dat de kWh het laagst is. Het probleem ligt bij het kiezen van de beste batterij voor een energieopslagsysteem voor thuis, omdat er tal van opties op de markt beschikbaar zijn.

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

De meest populaire batterijen voor zonne-energiesystemen zijn de opties voor laag- of hoogspanning. Er zijn echter enkele verschillen tussen de hoogspanningsbatterijen en laagspanningsopties die u kunnen helpen bepalen welke het beste voor u is.

Voltage
Spanning kan ook elektrische druk of elektrisch potentiaalverschil worden genoemd. Dit is het ladingsverschil tussen twee punten binnen een elektrisch veld. Wanneer het energieverschil tussen de twee pinten groot is, dan zal de spanning ook groot zijn. Daarom wordt spanning gemeten in termen van volt.

Er stroomt meer elektriciteit naar een apparaat wanneer hogere spanningen worden gebruikt. Voor elektronische apparaten is het ontwerp echter om binnen bepaalde spanningen te werken. Wanneer er te veel spanning is, kunnen circuits gemakkelijk worden beschadigd. Wanneer de spanning te laag is, worden de prestaties verminderd.

HV-systemen
Lithium-ionbatterijen zijn tegenwoordig erg populair. In UPS of ononderbroken stroomvoorziening en opslagsystemen voor zonne-energie, hoogspanningsbatterijen zijn ten zeerste aanbevolen.
Hoogspanningssystemen zijn meestal batterijsystemen waarvan de spanning gelijk is aan of hoger is dan 96V. De batterijsystemen kunnen in een geschakelde serie staan ​​om de benodigde spanning te krijgen. Meestal is een 192v 50Ah 1P60S. In dit geval zijn 60 cellen aangesloten. De celaansluiting is in dit geval gebaseerd op 50Ah eencellig vermogen.

Waarom hoogspanningsaccusystemen worden aanbevolen
Voor thuisaccuopslagsystemen worden hoogspanningsaccusystemen aanbevolen. Dit is om ervoor te zorgen dat aan het maximale uitgangsvermogen van de omvormer kan worden voldaan. In veel toepassingen voor energieopslag kan het vermogen van het stroomsysteem echter vrij hoog zijn. In een dergelijk geval is de beste batterij die het gebruikt het HV-lithiumbatterijsysteem om de ontlaadstroom te verlagen.
Omvormers DC-spanning en zonnepanelen zijn in kracht toegenomen. Hierdoor zijn de huidige mainstream toegankelijke PV-panelen gestegen van 300 naar 600 en zelfs hoger.

Hoogspanningssystemen in huisopslag zijn belangrijk en kunnen daarna worden gebruikt voor het toenemende vermogen van DC-omvormerspanning en zonnepanelen. Deze stroom is opgelopen tot 600 watt, wat soms nog meer kan zijn. Omvormers hebben 1500V kunnen halen. Hoogspanningsbatterijen zijn dus de beste keuze voor het zich ontwikkelende zonneveld.

Bij JB Battery zijn we toegewijd om u de meest superieure oplossingen te bieden en ervoor te zorgen dat uw batterijen worden gemaakt op een manier die past bij toepassingen. We bestaan ​​al meer dan tien jaar en in die tijd hebben we ons beziggehouden met onderzoek en ontwikkeling van enkele van de meest superieure batterijoplossingen op de markt.

fabrikanten van elektrische autobatterijen

fabrikanten van elektrische autobatterijen

Voor meer over wat is een energieopslagsysteem voor hoogspanningsbatterijen? en hoogspanningsbatterij in-huis energieopslagsysteem, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lifepo4golfcartbattery.com/what-is-a-high-voltage-battery-and-which-cell-and-battery-pack-has-the-most-voltage-for-energy-storage-system/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X