Wat is de hoogste spanning die een batterij ooit heeft bereikt en hoe maak je een hoogspanningsbatterij?

Wat is de hoogste spanning die een batterij ooit heeft bereikt en hoe maak je een hoogspanningsbatterij?

Wat is de hoogste spanning die een batterij ooit heeft bereikt en hoe maak je een hoogspanningsbatterij?

In de EV-wereld ontwikkelen dingen elke vraag. Als gevolg hiervan zijn er krachtigere, efficiëntere en nieuwe oplossingen voor elektrische apparatuur. Dit geldt niet alleen voor industriële vrachtwagens, maar ook voor elektrische auto's. Concurrentie en groei van de vraag hebben fabrikanten ertoe aangezet om te kiezen voor: hoge batterijspanningen. De hoogste spanning die ooit is bereikt, is in sommige toepassingen 800V.

Bij het overwegen van een batterijoptie, is het belangrijk om te overwegen hoe voordelig de batterij die u kiest aan het eind van de dag voor u zal zijn. Als u kunt profiteren van het gebruik van hoogspanningsbatterijen, is dit de verstandigste keuze. Sommige toepassingen vereisen een hoge spanning, terwijl andere perfect werken, zelfs met de opties voor laagspanningsbatterijen.

hoogspanningsbatterijbeheersysteem

hoogspanningsbatterijbeheersysteem

Wat zijn hoogspanningsbatterijen?
In het geval van hybride voertuigen zijn batterijpakketten gemaakt van meerdere prismatische of cilindrische cellen. De pakketten worden hoogspannings- of HV-batterijen genoemd. Deze batterijen hebben een energiedichtheid die vrij hoog is op basis van de verhouding tussen de batterijcapaciteit en het batterijgewicht. Ze hebben ook een platform met hoge afvoer.

De batterijen die tegenwoordig het meest energiezuinig zijn, zijn de lithium-ion-polymeer hoogspanningsbatterijen. Deze batterijen hebben de neiging om een ​​veel grotere hoeveelheid energie te verbruiken in vergelijking met de traditionele LiPo- of lithium-ion-polymeerbatterijen. De batterijcapaciteit is met 15 procent gestegen.

Materiaalbehandeling en hoogspanningsbatterijen
HV-batterijen worden niet alleen gebruikt in elektrische auto's op de snelweg. Sommige terreinvoertuigen die in industriële omgevingen worden gebruikt, zoals transportwagens, sleepboten en lichte vrachtwagens, kunnen baat hebben bij de batterijen. In de meeste gevallen kan een 80v HV-oplossing de beste material handling-operatie zijn. De ROI van de apparatuur en de bedrijfsefficiëntie worden gemaximaliseerd wanneer ze in een dergelijk geval worden gebruikt.

Heftrucks en andere materiaalbehandelingsapparatuur hebben geen snelheid nodig, maar het belangrijkste is om op hun best te presteren. U moet een accuspanning kiezen die precies past bij uw stroomvereisten en de grootte van de apparatuur. Deze moeten voldoen aan de eisen van de operatie. In een dergelijk scenario hoeft u het gewicht niet te minimaliseren en uw actieradius te vergroten zoals nodig is in de auto-industrie.
Bij het kiezen van de juiste HV-batterij moet u rekening houden met de werkuren per shift en elke dag, de gemiddelde afstanden die moeten worden afgelegd, de juiste hoogtes en het gemiddelde laadgewicht. Deze overwegingen kunnen u helpen een goede beslissing te nemen op basis van de capaciteit en spanning van de batterij.

Voor bedrijven die hun vorkheftrucks meer moeten gebruiken en waar dergelijke vorkheftrucks elke dag zwaardere lasten moeten hanteren, zijn de 80v-batterijen binnen het bereik van 650-850 Ah een goede keuze. De batterijen hebben een statusbereik van ongeveer 60 procent. Tegenwoordig werken mensen aan het maximaliseren van de levensduur van batterijen en tegelijkertijd het verhogen van het gebruik van apparatuur.

Hoe een hoogspanningsbatterij te maken - JB Battery kiezen
Bij JB Battery hebben we stroomoplossingen gecreëerd voor verschillende instellingen om aan verschillende eisen te voldoen. Door met ons samen te werken, krijgt u gemakkelijk toegang tot enkele van de meest superieure producten voor de branche waarin u actief bent. We doen aan onderzoek en ontwikkeling, wat betekent dat we altijd een stap voor zijn en in staat zijn u op maat gemaakte oplossingen te bieden voor verschillende toepassingen.

Wanneer u uw HV-batterij verstandig kiest, heeft u altijd voldoende vermogen om u de best mogelijke resultaten te geven. Bij JB Battery kunnen we u begeleiden bij het selecteren en ervoor zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt.

Wat is het verschil tussen hoogspannings- en laagspanningsbatterijen?

Wat is het verschil tussen hoogspannings- en laagspanningsbatterijen?

Voor meer over wat is de hoogste spanning die een batterij ooit heeft bereikt? en hoe u een hoogspanningsbatterij kunt maken, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/09/26/which-battery-has-the-most-voltage-and-what-is-the-typical-voltage-in-a-high-voltage-battery-pack/ voor meer info.

 

 

Deel dit bericht


en English
X