Wat is de accu met de hoogste spanning die beschikbaar is? — welke cel en de batterij hebben een hogere spanning?

Wat is de accu met de hoogste spanning die beschikbaar is? — welke cel en de batterij hebben een hogere spanning?

Wat is de accu met de hoogste spanning die beschikbaar is? — welke cel en de batterij hebben een hogere spanning?

LiPo- of lithium-ion-polymeerbatterijcellen hebben meestal een normale, volledig opgeladen spanning van 4.2 V. Aan de andere kant maken lithium-hoogspannings- of LiHv-cellen een hogere batterijlading mogelijk tot een veel hoge uitschakelspanning van 4.35, 4.4 of 4.45 V. Normale spanningscellen hebben een nominale spanning van 2.6-3.7V. Voor hoogspanningsbatterijen, de nominale spanning is 3.8V of 3.85V. De introductie van hoogspanningsbatterijen op de markt is nog vrij nieuw. Ze worden nu echter gebruikt in een aantal grootschalige toepassingen.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Wat is de batterij met de hoogste spanning die beschikbaar is? — De populariteit van HV-batterijen
De energiedichtheid van een batterij weerspiegelt het vermogen om energie op te slaan voor elk volume-eenheid. LiHv-batterijen zijn energie-intensiever dan traditionele batterijen. Deze batterijen kunnen tot 4.34V worden opgeladen. Deze spanning is een product van de batterijcapaciteit en de nominale spanning gedeeld door het gewicht of volume van de batterij.

Op basis van het gewicht en de beperkte ruimte van de voeding kan de batterij-energie eenvoudig worden verhoogd door simpelweg de laadspanning te verhogen. Daarom kan de volledig opgeladen spanning eenvoudig worden verhoogd van de normale 4.35 v naar 4.4 of 4.45 v. Dit is een massaproduceerbare methode. Hierdoor is het mogelijk om de capaciteit van een accu tot 15% te vergroten.

Ontladen
We willen allemaal de gebruikstijden van de apparaten die we dagelijks gebruiken verlengen. Dit omvat zaken als drones. Een dronepiloot zou normaal gesproken de vliegtijd willen verlengen. Dit betekent dat als de batterij die op de drone wordt gebruikt niet in staat is om aan de eisen te voldoen, dit de ontwikkeling van de hele industrie kan belemmeren.

Een standaard batterij van 22.2v in een sorbet-drone kan 30 tot 50 minuten meegaan. De vliegtijd kan eenvoudig worden verlengd om hetzelfde apparaat een veel betere efficiëntie te bieden met behulp van een batterijoptie met een hoger voltage.

Waarom kiezen voor de hoogspanningsbatterijen?
HV-batterijen zijn platforms met hoge ontlading en hoge energiedichtheid. Daarom kunnen deze batterijen zelfs onder dezelfde omstandigheden een veel hogere capaciteit leveren. Hierdoor is de batterijduur nu eenmaal veel langer en wordt er tegelijkertijd meer vermogen geleverd. Normaal gesproken is de hoogspanningsbatterij levensduur neemt toe met ongeveer 15-25 procent.

Met hoogspanningsbatterijcellen kunt u genieten van verschillende voordelen, zoals:
1. Hogere dichtheid en een veel langere levensduur van de batterij: de levensduur van de batterij is ongeveer 15 procent hoger dan de gewone batterijen

2. Stabiel platform met hoge ontlading: wanneer de hoogspanningsbatterijen vaak worden gebruikt, wordt de levensduur van de batterij niet zo beïnvloed als de gewone batterijen

3. Langere cycli: wat opvalt, is dat zelfs na zoveel cycli, soms tot 300, deze batterijen nog steeds ongeveer 80 procent van de oorspronkelijke capaciteit kunnen bieden. Deze batterijen zijn getest en kunnen een levensduur van 3 jaar aan. Ze kunnen ook werken bij lage en hoge temperaturen terwijl ze toch voldoen aan de eisen binnen de energiesector.

4. De batterijen hebben een goede celconsistentie en kunnen veilig in massa worden geproduceerd.
De 4.4v-batterij heeft een veel hogere capaciteit. Bij dezelfde stroomcyclus kan de werkelijke ontladingssnelheid van de batterijen worden verlaagd, wat leidt tot een verlenging van de levensduur van de batterij. Zelfs in dezelfde cyclusaantallen hebben de hoogspanningsbatterijcellen een veel hoger percentage van de oorspronkelijke capaciteit dan de laagspanningsopties.

lifepo4 fabrikanten van lithium-ionbatterijen

lifepo4 fabrikanten van lithium-ionbatterijen

U kunt bij JB Battery toegang krijgen tot hoogspanningscellen en batterijen voor hulp bij verschillende toepassingen. Bovendien kunnen we uw batterijen op maat maken om aan uw specificaties te voldoen.

Voor meer over wat is de hoogst beschikbare batterijspanning? - welke cel en de batterij een hogere spanning hebben, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/09/26/which-battery-has-the-most-voltage-and-what-is-the-typical-voltage-in-a-high-voltage-battery-pack/ voor meer info.

 

Deel dit bericht


en English
X