Inzicht in lithium-ion-hoogspanningsbatterijen in elektrische voertuigen

Inzicht in lithium-ion-hoogspanningsbatterijen in elektrische voertuigen

Inzicht in lithium-ion-hoogspanningsbatterijen in elektrische voertuigen

De wereld van elektrische voertuigen verandert in hoog tempo en daarmee ook. Als gevolg hiervan zijn er krachtigere en efficiëntere oplossingen voor elektrische apparatuur. Dit is niet alleen voor elektrische auto's; de oplossingen omvatten industriële elektrische auto's. De concurrentie en de vraag hebben fabrikanten ertoe aangezet om li-ionbatterijen met een hogere spanning aan te schaffen. In sommige toepassingen kan de spanning oplopen tot 800v.

In sommige gebieden, zoals materiaalbehandeling, is het belangrijk om te evalueren hoe belangrijk het is om te gebruiken hoogspanningsbatterijen.

lifepo4 fabrikanten van lithium-ionbatterijen

lifepo4 fabrikanten van lithium-ionbatterijen

Hoogspanningsbatterijen begrijpen
Accupacks in hybride voertuigen worden vaak gemaakt met prismatische of cilindrische cellen. De pakketten worden hoogspanningsbatterijen genoemd. Deze batterijen hebben een hoge energiedichtheid. Dit is de capaciteitsverhouding ten opzichte van het batterijgewicht. Ze hebben ook platforms met hoge afvoer.

LiHV-batterijen of lithium-ion-polymeer-hoogspanning zijn energie-intensief. Dat wil zeggen dat ze veel meer energie verbruiken in vergelijking met traditionele batterijen (LiPo). Ze dragen een hogere capaciteit tot 15 procent.

Hoogspanningsbatterijen in elektrische voertuigen
In de EV-markt is de hoogste nominale spanningsbatterij die wordt geïntroduceerd 800V. De spanningsniveaus kunnen echter variëren van 400 tot 800 V, die nodig zijn voor stroomopslag. Bovendien helpen de batterijen de acceleratie en het rijden van het voertuig te ondersteunen.

Het belangrijkste doel van het gebruik van hoogspanningsaccu's, vooral in elektrische auto's, is om het aantal kilometers voor elke lading te verhogen. De factor is echter niet zo relevant met betrekking tot material handling. Dit komt omdat vorkheftrucks meestal een schema hebben wat betreft opladen. Er zijn ook meer kansen op het in rekening brengen van kansen tussen operaties.

Circulair
Dit is een ander gebied waar hoogspanningsbatterijen kan worden gebruikt. Dit is waar zware bouwmachines moeten worden gebruikt. De hoogspanningsaccu's voor elektrische graafmachines en andere middelgrote machines kunnen in het chassis van het voertuig worden geplaatst. Dit elimineert de noodzaak om normale contragewichten te gebruiken voor balanceringsdoeleinden.

Technische aspecten
Specifiek vermogen is een van de voordelen die u krijgt van het verhogen van de accuspanning. Maar ook de technische aspecten zijn een groot voordeel. In een dergelijk geval zijn de doorsnede koperen kabels die worden gebruikt om de stroomhoeveelheden te verwerken veel kleiner.

Hoogspanning heeft een keerzijde wanneer de dunnere kabels worden gebruikt, omdat deze moeten worden gecompenseerd door veel denkerisolatie toe te voegen. Het gaat dus niet alleen om kracht en ergonomie. Het gaat ook om kosten en efficiëntie.

Een ding dat u moet opmerken is dat zelfs met de juiste isolatie, voedingssystemen met meer dan 100 V nog steeds riskant zijn en een veiligheidsrisico kunnen vormen. Daarom moeten, wanneer hoogspanningssystemen worden geïnstalleerd, veiligheidsprotocollen en meetsystemen worden toegevoegd aan operaties en productie.

Dit is een van de redenen waarom u zou moeten werken met een gerenommeerd bedrijf als JB Battery. We hebben de middelen en technologie om de productie van hoogspanningsbatterijen aan te kunnen. Wij zijn experts in het onderzoek en de ontwikkeling van verschillende batterijchemieën. We behandelen ook op maat gemaakte bestellingen om aan verschillende markt- en klanteisen te voldoen.

JB Battery bestaat al meer dan tien jaar en in die tijd zijn we experts in de branche geworden. Door met de besten te werken, krijgt u toegang tot de nieuwste technologie en kunt u de meest superieure producten gebruiken die vandaag beschikbaar zijn.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Voor meer over lithium-ion hoogspanningsbatterijen in elektrische voertuigen kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lifepo4golfcartbattery.com/top-high-voltage-lithium-ion-battery-pack-manufacturers-and-high-voltage-battery-management-system-bms-supplers/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X