Wat is de typische spanning in een hoogspanningsaccu?

Wat is de typische spanning in een hoogspanningsaccu?

Wat is de typische spanning in een hoogspanningsaccu?

Hoogspanningsbatterijen zijn de laatste tijd erg populair geworden. Dit is inclusief batterijen voor zonne-energie. In vergelijking met laagspanningsbatterijen zijn hoogspanningsbatterijen beter voor het leveren van betere ontladingssnelheden die een veel hogere belastingsvraag ondersteunen. De systemen met een hoog voltage hebben in de meeste gevallen een vermogen van 400 V. Hierdoor kunnen de systemen veel sneller laden en ontladen dan LV-batterijen. Ze hebben ook de neiging om eventuele snelle vraagpieken te dekken die nodig zijn wanneer apparatuur wordt gestart.

Top 10 fabrikanten van hoogspanningslithium-ionbatterijen:

Top 10 fabrikanten van hoogspanningslithium-ionbatterijen:

Hoogspanningsbatterijen zijn meestal hogedrukbatterijen. Dit betekent dat de accudruk hoog is. Daarom is er bij het schakelen aanvankelijk een energiestoot. Dit resulteert in een veel snellere ontlading van energie. Om deze reden heeft de hoogspanningsaccu geen grote geleider nodig.

Bij een hoogspanningssysteem laten omvormers minder verbindingen toe. Met name die individuele batterijen hebben meestal een veel hogere capaciteit. Wanneer u een zonnesysteem thuis wilt stimuleren met een HV-batterij, verhoogt u de efficiëntie van het hele systeem. Dit komt omdat de DC-hoogspanning normaal gesproken ongeveer 300-500v is. Hierdoor is de stroom die van de accu naar de omvormer loopt meestal veel lager. Wanneer er voor een laagspanningsaccu wordt gekozen, moet de omvormer veel harder werken om ervoor te zorgen dat de ingangsspanning onder de 100v komt. In dit geval gaat er minder energie verloren, waardoor het hele systeem efficiënter wordt.

Hoogspanningsbatterijen zijn een goede keuze voor commercieel vastgoed en huishoudens met een hoge energievraag. Als u bovendien sneller wilt ontladen en opladen, zijn hoogspanningsbatterijen de ideale keuze.

Typisch spanningsbereik van een HV-batterij
LiHV-batterijen vallen onder lithiumtechnologie en de batterijen laten een veel hogere spanning toe dan wat als normaal wordt beschouwd. HV betekent hoogspanning. De batterijen hebben een veel hogere energiedichtheid in vergelijking met LiPo-batterijen. Gewoonlijk hebben gewone batterijen een nominale spanning van 3.7 V en bij volledige lading staan ​​de LiPo-batterijen op 4.2 V.

De nominale spanning van de lifepo4-batterijen is 3.2 terwijl de volledige laadspanning 3.65 V bedraagt. De nominale spanning van LiHV-batterijen is 3.8 of 3.85v. Bij volledige lading kan 4.35 of 4.4 V worden bereikt bij volledige lading.

Kenmerken van hoogspanningsbatterijen

Er is een toenemende vraag naar lithium-ionbatterijen, vooral met een hoge capaciteit voor verschillende elektrische apparatuur. Daarom was het nodig om de energiedichtheid van lithium-ionbatterijen te verhogen.

De HV-batterijen hebben een goede ontlading en een platform met een hogere energiedichtheid. Als het echter om veiligheid gaat, scoren ze lager dan gewone batterijen. Momenteel is de meest bestudeerde optie lithiumkobaltoxide dat wordt gebruikt als anode in hoogspanningsbatterijen. De productie van dit type systeem is eenvoudig en de elektrochemische prestatie is vrij stabiel.

Op basis van het beperkte gewicht en de beperkte ruimte van de elektrische voeding is het mogelijk om de batterij-energie te verhogen. Dit kan worden bereikt door de accuspanning te verhogen. Wanneer de bedrijfsspanning van het ene punt naar het andere wordt verhoogd, wordt ook de energiedichtheid verhoogd.

Top 10 lifepo4 lithium zonne-energie opslagbatterij cel fabrikanten

Top 10 lifepo4 lithium zonne-energie opslagbatterij cel fabrikanten

JB Batterij HV opties
JB Battery is al heel lang operationeel en levert de beste batterijen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Met een duidelijk begrip van de vraag en marktbehoeften in verschillende industrieën, zijn we het meest geschikt om de meest superieure opties te creëren met verschillende chemieën.

Voor meer informatie over wat is de typische spanning in a hoogspanningsbatterij,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lifepo4golfcartbattery.com/top-high-voltage-lithium-ion-battery-pack-manufacturers-and-high-voltage-battery-management-system-bms-supplers/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X