Anpassat litiumbatteripaket för elektrisk cykel / skoter

Anpassat litiumbatteripaket för elektrisk cykel / skoter

Elektrisk cykel / skoter batteripaket

Varför välja litiumbatteri för cykel / elektrisk skoter?

Lättare vikt
Litiumbatteriet har en generell energitäthet på 150-220Wh / kg, medan blysyra är 33-42 Wh / kg, vilket innebär att litiumbatteriet ska jämföras.

Förbättrad säkerhet
Litiumbatteriet är en utmärkt uppfinning men orsakar ibland en brand eller en explosion. Vårt bygghanteringssystem (BMS) och vår robusta interna batterimonteringsstruktur minskar risken för brand.

Förlängt körsträcka
Li-ion-batteriet kan ge högre energilagringskapacitet. Som ett resultat blir det bättre jämfört med dess syrablyekvivalent.

Bättre temperaturprestanda
Litiumbatteriet fungerar fortfarande, som under 0. Detta gör din cykel mycket bekvämare eftersom du kan köra den hela året.

Anpassat batteri för din skoter nu >>

Fördelar med cykelns elektriska batteri.

Litiumjonbatterier är för närvarande uppdelade i litiumjonbatterier (LIB) och litiumjonbatterier (PLB). Materialen i de positiva och negativa elektroderna som används i litiumjonpolymerbatterierna är identiska med de hos litiumjonbatterierna och principen för dessa två typer av batterier är i princip densamma. Dess elektrolyt, LIB med en flytande elektrolyt, medan PLB ersätts av en fast elektrolytpolymer. PLB är mer populära eftersom de inte kommer att explodera, inte ens på kort sikt.

Hög energi, ingen förorening, låg förorening, låg energi, lång livslängd. Generation.

Litiumbatterier används oftast för energilagring inom områdena vatten, eld, vind och sol, och kraftförsörjningssystem, UPS (förkortning av flexibel oavbruten kraft), telekommunikation och elektriska, militära, rymdhandverktyg Annan utrustning.

Elektrisk cykelbatteritillverkare

JB BATTERY är en av Kinas ledande aktörer inom uppladdningsbara litiumbatteripaket. Dess huvudprodukter är ett litiumjonpolymerbatteri, ett litiumbatteri, ett 18650 uppladdningsbart batteri och lifepo4 uppladdningsbara batterier. Företaget, som grundades 2007, har 10 års erfarenhet av tillverkning av litiumbatteriprodukter. Vårt företag kommer noggrant att respektera den kommersiella principen "Cero Torence i kvalitetsproblem och ett snabbt svar inom 8 timmar efter alla kundens problem".

Med vårt ovillkorliga åtagande att förse världen med de mest konkurrenskraftiga lösningarna letar vi efter globala kunder och partners i framtiden. Våra befintliga uppladdningsbara batterier används i stor utsträckning inom konsumentelektronik, kommunikation, militär, medicin, finans, säkerhet och mer.

Dela det här inlägget


en English
X