Anpassat solenergisystem batteripaket

Anpassat solenergisystem batteripaket

Det uppladdningsbara batteriets historia och fördelar

Litiumjonbatterier är för närvarande uppdelade i litiumjonbatterier (LIB) och litiumjonbatterier (PLB). De positiva och negativa elektrodmaterialen som används i litiumjonpolymerbatterier är identiska med litiumjonbatteriets och funktionsprincipen för dessa två typer av batterier är i princip densamma. Deras huvudsakliga skillnad ligger i de olika elektrolyterna, LIB använder en flytande elektrolyt, medan PLB ersätts av en fast elektrolytpolymer. PLB är därför mer populära eftersom de inte kommer att explodera, inte ens på kort sikt.

Litium jon batteri på grund av hög driftspänning, liten storlek, låg vikt, hög energi, ingen minneseffekt, ingen förorening, låg självurladdning, lång livscykelgenerering.

Litiumbatterier används nu i större utsträckning för energilagring inom områdena vatten, eld, vind och sol, liksom för andra energiförsörjningssystem, UPS (förkortning för Power flexibel avbruten), telekommunikation och drivna handverktyg, Militär, flyg och annan utrustning.

Anpassat solenergibatteri

JB BATTERY är en av Kinas ledande aktörer inom uppladdningsbara solbatteriprodukter. Våra huvudprodukter är litiumjonpolymerbatterier, litiumbatterier, 18650 uppladdningsbara batterier och lifepo4 uppladdningsbara batterier. Företaget, som grundades 2007, har 10 års erfarenhet av tillverkning av litiumbatteriprodukter.

Vårt företag respekterar noggrant den kommersiella principen "Zero Torence om kvalitetsproblem och ett snabbt svar inom 8 timmar efter alla kundens problem". Med vårt kompromisslösa åtagande att förse kunder över hela världen med de mest konkurrenskraftiga anpassade batterilösningarna, letar vi efter globala kunder och partners för att leva i den gröna framtiden.

Våra befintliga anpassade uppladdningsbara batteriprodukter används i stor utsträckning inom hemelektronik, kommunikation, militär, medicinsk, ekonomi, säkerhet och mer.

ANPASSAD BATTERIDESIGN

JB BATTERY erbjuder skräddarsydda designtjänster för litiumbatteripaket för alla våra kunder utan kostnad. Du kan arbeta nära din tekniker redan från din enhets start.

EN TESTNING
JB BATTERY har alla MSDS-certifikat och UN 38.3 säkerställer snabb leverans till sjöss eller flyg, vi hjälper dig för transport eller till och med skatter

ISO 9001-certifierad
Tio års erfarenhet och ISO 10-tillverkare ser till att alla dina batteripaket tillverkas ordentligt varje gång. Dessutom har vi alla certifikat som UL, KC, PSE, IEC.

Vår vision: att tillhandahålla ett uppladdningsbart batteri i världsklass till kunder runt om i världen
JB BATTERI Uppdrag: att bli en leverantör av internationellt kända uppladdningsbara litiumjonbatterier.
Företagets värden: integritet och pragmatisk, ansvar

Dela det här inlägget


en English
X