Litiumbatteripaket

Litiumbatteripaket

Sedan andra hälften av 20-talet har laddningsbart batteriteknik utvecklats runt om i världen (Nicd / NIMH / blysyra / litiumjon, litiumpolymer, LifePo4).

Denna utveckling har å ena sidan krävt den senaste utvecklingen av olika trådlösa enheter och som kräver mobil ström (bärbara datorer / mobiltelefoner etc.) och å andra sidan vill vi att vår värld ska förbli grön och ren utan luft. föroreningar på grund av användning av elmotorer för fordon som arbetar med mobila kraftsystem: Lithium-ion batteripaket.

Denna värld av batterier är ganska oändlig, med många tillverkare, otaliga cellstorlekar, många typer av kemikalier och nya början som visar nästa steg. I de flesta fall hittar du 1 eller 2 typer av celler som uppfyller dina behov + 1 företag som kommer att lova en produkt bakom dina vildaste drömmar ...

litiumbatteripaket

JB BATTERY har rekryterat inom detta område och tillverkar och marknadsför sedan 1989 batterier av alla slag i perfekt överensstämmelse med kundernas krav.

Dela det här inlägget


en English
X