Lager Smarta batteripaket

Lager Smarta batteripaket

Fördelar med ett Smart Stock-batteri: minskning av utvecklingskostnader och kommersialiseringshastighet är de två största fördelarna med att arbeta med ett Smart Stock-batteri. Bland de smarta batteriets funktionella framsteg är förmågan att förse enheten med information om dess energistatus så att den kan spara energi intelligent. Ett smart batteri kan rapportera fel, hantera belastningen, förutsäga återstående tid och informera enheten om förhållanden med låg belastning, samt information om temperatur, spänning och ström. Med integrerad elektronik betraktas det smarta batteriet som ett energisystem som ökar batteriets säkerhet, funktionalitet och livslängd.

Vårt urval av laddare inkluderar versioner av en och två fack.

SMBus: SMBus är en tvåtrådig, enkeländad buss för lätt kommunikation. ett protokoll som gör att flera noder kan svara på unika adresser. Externt kan det smarta batteriet kommunicera med en intelligent batteriladdare och en intelligent strömanvändare via bussgränssnittet. SMBus erbjuder flexibel funktionalitet och hjälper till att minska hårdvarukostnaderna.

Smarta batterialternativ:
• Dataöverföring och trådlös ström. • Biladaptrar på plattformen.
• Integrerade nätaggregat • SMBus-läsare
• SMBus batterikabel • Bränsleindikator

Klicka här för anpassade smarta batterilösningar

Dela det här inlägget


en English
X