Huizhou JB Battery Technology Limited tillkännager att leverera anpassat batteripaket Kina med olika batteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited tillkännager att leverera anpassat batteripaket Kina med olika batteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited kan leverera anpassade batteripaket med olika kemier, såsom litiumjonpolymer, nickelmetallhydrid, litiumjärnfosfat, nickelkadmium och andra.

Med ett team av FoU-ingenjörer har JB Battery Technology Limited kapacitet att leverera anpassade batteripaket som kan innehålla olika batteripaketkemikalier och olika konfigurationer. Företaget strävar efter att uppfylla kundernas krav genom att anpassa batteristorleken för att uppfylla de höga energitäthetskraven i olika applikationer. De kan designa och montera anpassade batterier som kan säkerställa god prestanda och tillförlitlighet. Företaget har både primära batteripaket och uppladdningsbara batteripaket i sin portfölj.

 

Enligt talesmannen är de en av de välkända anpassade litiumjonbatteritillverkare som har kapacitet att producera anpassade batteripaket i massskala. De använder den senaste tekniken och beprövade kemikalier som i hög grad uppskalar batteriernas kraft, prestanda och livslängd. Med ett antal batteripaketkunder kan kunderna välja mellan ett brett utbud av batterikonfigurationer som JB Battery Technology Limited kan erbjuda dem. Några av de vanliga batterikemikalierna som finns i deras portfölj inkluderar litiumjonbatterier, NiMH-batterier (nickelmetallhydrid), litiumjärnfosfatbatterier (LFP), nickelkadmiumbatterier, litiumpolymerbatterier och så vidare. Dessa batteripaket finns i anpassade mönster och anpassade storlekar.

 

Talsmannen avslöjar att de levererar litiumjon- och litiumpolymerbatterier som erbjuder överlägsen prestanda till batterier baserade på blykemi. Med en mycket långsam urladdningshastighet kan dessa batterier driva en enhet under en längre tid. Li-ion-batterierna kan ge upp till 200% energitäthet jämfört med nickelkadmiumbatterier. Företaget har också en betydande portfölj av NiMH-batterier som erbjuder 40% mer energikapacitet än nickelkadmiumbatterier. Dessa NiMH-batterier är billigast och är lätta att återvinna. Dessa batterier är mer lämpliga för bärbara och handhållna enheter.

 

JB Battery Technology Limited kan leverera anpassat batteripaket Kina med förbättrad prestanda och större tillförlitlighet. Företaget kan leverera LFP-batterier som har en överlägsen termisk och kemisk stabilitet och säkerställer en förbättrad säkerhet. Med en hög urladdningshastighet har dessa batterier en långsammare energiförlustfunktion och har en längre livscykel. Företaget handlar också med de väletablerade Nickel-kadmiumbatterierna som tål tunga laster. Företagets Ni-Cd-batterier finns i en mängd olika konfigurationer och kan ha tusentals laddnings- och urladdningscykler.

Att veta mer om olika anpassat litiumjonbatteripaket företaget kan erbjuda kan man besöka webbplatsen http://www.lithiumbatterychina.com.

 

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited, som grundades i maj 2008, är en professionell tillverkare i Kina och erbjuder ett brett utbud av batterityper för kunderna. Företagets produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägs radiobatterier, sladdlösa telefonbatterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, betalterminalbatterier, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

 

För medieförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/

Dela det här inlägget


en English
X