Anpassade litiumjonbatteritillverkare tillkännager att de använder avancerad batteriteknik för att leverera branschledande batteripaket

Anpassade litiumjonbatteritillverkare tillkännager att de använder avancerad batteriteknik för att leverera branschledande batteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited berättar om de avancerade tekniker som de använder vid tillverkning av olika typer av anpassade batteripaket på deras fabrik i Kina.

Efterfrågan på anpassade batteripaket når en höjdpunkt med de nya och avancerade prylar och verktyg som slår på marknaden nästan varje dag. Med tanke på batterikraven med hög kapacitet hos moderna energidrivna batteridrivna enheter fortsätter Kina-baserade Huizhou JB Battery Technology Limited med innovationer och introducerar mer kraftfulla, hållbara och kapabla batteripaket på marknaden. Företaget har antagit smarta tillverkningsmetoder och har en komplett uppsättning kvalitets- och prestandatestutrustning för att producera och leverera högkvalitativa och tillförlitliga batteripaket för industrin.

Anpassade batteripaket

Enligt talesmannen för företaget är de en av de få anpassade litiumjonbatteritillverkare som har FoU-testmaskiner i sin anläggning. Företaget har också ett välutrustat laboratorium för elektrisk säkerhetstestning och kan producera batteripaket som kommer med överbelastnings- och överströmsskyddsåtgärder. De utför Litiumbatteri prestandatester på Li-ion- och litiumpolymerbatterier för att säkerställa leverans av högpresterande och pålitlig Litiumbatteripaket till sina globala kunder. Det finns också testmaskiner med höga och låga temperaturer som kan mäta temperaturkänsligheten på batteripaketet. Detta är anledningen till att företagets anpassade batteripaket uppvisar en utmärkt prestanda under varierande temperaturförhållanden.

 

Huizhou JB Battery Technology Limited finns att designa anpassat batteripaket Kina som kan skräddarsys för att möta specifika krav i en ansökan. De kan leverera anpassat batteripaket prover för kunder att utvärdera dess kvalitet och prestanda. Företaget använder provbatteriets prestanda test och varje provbatteripaket uppfyller helt de önskade kraven från ett företag. Företaget har en stor produktionskapacitet för att tillverka anpassade batteripaket i stora mängder för att tillgodose marknadens efterfrågan. De har också lager för att upprätthålla ett färdigt lager av standardbatteripaket för kunder som behöver batteripaket på brådskande basis.

 

Talsmannen avslöjar att de har en strikt kvalitetskontrollmekanism på plats för att se till att varje batteripaket uppfyller de internationella kvalitetsstandarderna. De utför kvalitetssäkringsprocessen vid design och tillverkning av alla typer av batteripaket och följer ISO-standarderna. Företagets produkter finns med ett års begränsad garanti mot materialfel och utförande. Alla företagets batterier är helt försäkrade och företaget strävar efter att producera anpassade batteripaket för att tillgodose alla kunders tillfredsställelse. Enligt talesmannen följer de en avancerad produktionskvalitetsplan och ser till att leverera kostnadsstyrda och kvalitetsprodukter till industrier.

 

Att veta mer om deras anpassat batteripaket tillverkningsprocess, kan man besöka webbplatsen http://www.lithiumbatterychina.com.

 

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited, som grundades i maj 2008, är en professionell tillverkare i Kina och erbjuder ett brett utbud av batterityper för kunderna. Företagets produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägs radiobatterier, sladdlösa telefonbatterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, betalterminalbatterier, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

 

För förfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/

 

Dela det här inlägget


en English
X