Massiv popularitet hos anpassade litiumjonbatteripaket från tillverkare av litiumjonbatterier

Massiv popularitet hos anpassade litiumjonbatteripaket från tillverkare av litiumjonbatterier

Huizhou JB Battery Technology Limited är en av de ledande anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare från Kina, som kan designa och leverera bärbara kraftlösningar för användning i elektroniska enheter och andra applikationer.

Batteridrift används ofta i så många applikationer som digitalkameror, mekaniska verktyg, fartyg, flygplan, tåg, växelriktare, glödlampor, väderkvarnar och även i satelliter. I dessa dagar är litiumjonbatterierna så kända. Bland alla metaller är litium det ljusaste. Dessutom har den en högsta elektrokemisk potential och erbjuder den högsta energitätheten per vikt. Men en av de betydande egenskaperna hos anpassade litiumbatteripaket krävs lågt underhåll. Litiumjonbatteriet har en ram över det vanliga nickelkadmiumbatteriet.

På grund av förbättringarna integrerade i de dynamiska elementen i elektroden har Li-ion-batteriet en elektrisk effekttäthet som kan vara nästan tre gånger mer än den för nickelkadmiumbatteri. Bortsett från detta är laddningskapaciteten för Li-ion-batterier också mer betydande. Den har också en platt urladdningskurva som ger dig en chans att använda den sparade kraften inom det spänningsområde som du väljer. Här saknas minnet och batteriet behöver ingen schemalagd cykling för att förlänga livslängden. När du jämför med nickelkadmiumbatteri är självurladdningen av Li-ion-batteri mindre än 50% och bygger det också som ett idealiskt val för bränsle måttapplikationer.

Hur fungerar det?

Normalt består litiumjonbatteripaketet av syre, grafit, metall och även litium. De körs i en laddnings- och urladdningscykel. När den levererar energi rör sig litiumjonen tillbaka till den positiva katoden i hela elektrolyterna och under laddning rör sig litiumjonerna till den positiva anoden. Denna cykel återkommer dock över tidssekvensen och minskar också jonernas styrka när det gäller att erbjuda den elektriska laddningen. Denna litiumjon har också inkluderat 250Wh / kg energi, medan nickelkadmium bara har cirka 90Wh / kg. Därför är detta en stor skillnad för ett bekvämt, trivialt och även ljudlöst uppladdningsbart batteri.

På lång sikt kan litiumjonbatteri är mer överkomligt och effektivare för de nuvarande. Förutom att närvaron av litiumluftteknologi odlas som borde ha 10 gånger energitätheten än litiumjonbatteriet. För det kommande århundradet kommer litiumjonbatteripaketet inte att ta slut. snarare skulle det kunna göra det till det bästa utvecklingsområdet inom tekniken. Detta anpassade litiumbatteripaket är mycket utrustad med den höga cellspänningen och möjliggör tillverkning av batteripaket, som bara består av en enda cell.

Fördelar med litiumbatteripaket

Enligt studien har litiumbatterierna visat sig vara ett av de längsta batterierna, som blir perfekta för alla moderna elektroniska enheter som vanligtvis används. Arbetet med dessa batterier är helt baserat på litiumteknologi. Förutom dess långvariga livslängd har den en stor lagringskapacitet. Några av fördelarna är:

  • Läckagebeständig förpackning
  • Sofistikerad hållbarhet i digitalkameror
  • Storpresentation i den ultimata temperaturen varierade från -40 F till 140 F
  • Ljusare än vanliga alkaliska batterier

För mer om litiumbatteripaketstillverkarekan du besöka http://www.lithiumbatterychina.com

 

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited, som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. Företagets produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägsradiobatterier, sladdlösa telefonbatterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, betalterminalbatterier, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/

Dela det här inlägget


en English
X