Bästa anpassade tillverkare av litiumjonbatteripaket från Kina för dina OEM- och ODM-projekt

Bästa anpassade tillverkare av litiumjonbatteripaket från Kina för dina OEM- och ODM-projekt

Huizhou JB Battery Technology Limited är en av de ledande anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare från Kina, som kan designa och leverera bärbara kraftlösningar för användning i elektroniska enheter och andra applikationer.

För närvarande är litiumjonbatterier rekommenderas starkt av experterna. Naturligtvis kan det perfekta valet av batteri i hög grad stödja för att förbättra prestandan för dina prylar också. Till och med några av forskarna har hävdat att det enda paret litiumjonbatterier kan ta dig ungefär 1,000 400 bilder med din högteknologiska digitalkamera. Å andra sidan kan det normala alkaliska kadmiumbatteriet i nickel bara ta emot dig omkring XNUMX skott. Om du planerar att spela in ett stort evenemang under din semester kan du se till att hitta det bästa litiumjonbatteritillverkare först att de erbjuder dig välutrustade litiumbatterier.

Generellt är batteritillverkarna utvecklade högpresterande samt högsta kvalitet anpassade litiumjonbatterier och -paket. Med hjälp av avancerade elektroniska och mekaniska designverktyg kommer expertteamet för batteridesign att optimera dina batteripaket för högre säkerhet, tillförlitlighet, tillverkningsbarhet och även erbjuda dig mest prisvärda och pålitliga anpassade litiumjonbatterier för dina krav. Innan du köper detta batteri vill du bara begära en offert om dessa anpassade litiumjonbatterier samt monteringar för dina applikationsbehov.

Utmärkta funktioner i anpassade litiumbatteripaket

I allmänhet har litiumjonen en högsta effekttäthet av alla uppladdningsbara batterier. Egentligen är den lätt i vikt och ger en god livslängd som specialbyggt den som en idealisk produkt för flera nya designlösningar. När det kommer till att köpa de anpassade litiumjonbatteripaketen har de exklusiv expertis inom design, utveckling och montering också. Dessa batterier är dock speciellt designade av den effektiva personalen och har också en förmåga att arbeta under såväl låga som höga temperaturförhållanden under lång tid. Några av de utmärkta egenskaperna hos anpassade litiumjonbatteripaket inkluderar följande:

  • Lång livslängd
  • Låg tömningshastighet på hyllan
  • Dessa är mycket kompatibla med de olika temperaturförhållandena
  • Dessa batteripaket finns i olika diametrar, storlekar och andra specifikationer baserade val

Säkerställ säkerheten för ett anpassat litiumpolymerbatteri

I dessa dagar är litiumjonbatteritillverkare har tagit fram säkerhetskoderna för att säkerställa att litiumjonbatterisystemet är väl säkrat. Normalt innehåller detta litiumjonbatteripaket dubbla nivåer som packsäkerhetsnivå och cellsäkerhetsnivå. Hela de uppladdningsbara litiumjoncellerna har problem med temperaturer högre än 130 C till 180 C, vilket också orsakar termisk flykt, brand, explosion, läckage och giftig gas.

För att observera säkerheten hos litiumjonbatteripaketet, jobbar det för oss att hålla dem borta från alla element, som snabbt förbättrar deras temperaturer högre än den termiska blockbustingedge? Således kan dessa anpassade litiumjonbattericeller klara en viss nivå av säkerhetstester som de normala cellerna inte kan klara. Därför har de olika lösningarna implementerats av de olika tillverkarna i litiumjonbatteripaket.

Huizhou JB Battery Technology Limited som grundades i maj 2008, är en professionell tillverkare i Kina och tillhandahåller ett brett utbud av batterityper för kunder. De kunde försörja sig anpassade litiumbatteripaket till fabrikskostnad.

För mer om litiumbatteripaketstillverkarekan du besöka http://www.lithiumbatterychina.com

 

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited, som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. Företagets produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägsradiobatterier, sladdlösa telefonbatterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, betalterminalbatterier, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/

 

Dela det här inlägget


en English
X