Bästa anpassade tillverkare av litiumjonbatteripaket från Kina för dina OEM- och ODM-projekt

Bästa anpassade tillverkare av litiumjonbatteripaket från Kina för dina OEM- och ODM-projekt

Huizhou JB Battery Technology Limited är en av de ledande anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare från Kina, som kan designa och leverera bärbara kraftlösningar för användning i elektroniska enheter och andra applikationer.

För närvarande är litiumjonbatterier rekommenderas starkt av experterna. Naturligtvis kan det perfekta valet av batteri mycket stödja för att förbättra prestanda för dina prylar också. Till och med några av forskarna har hävdat att det enda paret litiumjonbatterier kan ta emot dig ungefär 1,000 bilder med din högteknologiska digitalkamera. Å andra sidan kan det normala alkaliska nickel-kadmiumbatteriet ta emot dig bara 400 skott. Om du planerar att göra ett stort evenemang under din semester kan du se till att hitta det bästa litiumjonbatteritillverkare först att de erbjuder dig välutrustade litiumbatterier.

Generellt utvecklas batteritillverkarna med hög prestanda samt högkvalitativa anpassade litiumjonbatteriaggregat och -paket. Med hjälp av avancerade elektroniska och mekaniska designverktyg kommer expertteamet för batteridesign att optimera dina batteripaket för högre säkerhet, tillförlitlighet, tillverkningsbarhet och också erbjuda dig mest prisvärda och pålitliga anpassade litiumjonbatteripaket för dina behov. Innan du köper det här batteriet, vill du bara begära en offert om de här anpassade litiumjonbatterierna samt monteringar för dina applikationsbehov.

Utmärkta funktioner i anpassade litiumbatteripaket

Generellt har litiumjonen den högsta effekttätheten hos alla uppladdningsbara batterier. Egentligen är den lätt i vikt och ger en bra livslängd som speciellt byggde den som en idealisk produkt för flera nya designlösningar. När det gäller att köpa li-ion-anpassade batteripaket har de exklusiv expertis inom design, utveckling och montering. Dessa batterier är emellertid speciellt utformade av effektiv personal och har också en förmåga att arbeta under både låga och höga temperaturförhållanden under en lång tidsperiod. Några av de utmärkta funktionerna i anpassade litiumjonbatteripaket inkluderar följande:

  • Lång livslängd
  • Låg utsläppshastighet
  • Dessa är mycket kompatibla med de olika temperaturförhållandena
  • Dessa batteripaket finns i olika diametrar, storlekar och andra specifikationsbaserade val

Säkerställ säkerheten för anpassade litiumpolymerbatterier

I dessa dagar har litiumjonbatteritillverkare har utvecklat säkerhetskoderna för att se till att litiumjonbatterisystemet är ordentligt säkrat. Normalt innehåller detta litiumjonbatteripaket dubbla nivåer som säkerhetsnivå och cellsäkerhetsnivå. Hela uppladdningsbara litiumjonceller har ett problem med temperaturerna högre än 130 ° C till 180 ° C, vilket också orsakar termisk utsläpp, brand, explosion, läckage och giftig gas.

För att iaktta säkerheten för litiumjonbatteripaket, är det hela jobbet med oss ​​att hålla dem borta från alla element, vilket snabbt förbättrar deras temperaturer högre än den termiska blockbrytaren? Således kan dessa anpassade litiumjonbatterieceller klara en viss säkerhetstest som de normala cellerna inte klarar. Därför har de olika lösningarna implementerats av olika tillverkare i litiumjonbatteripaket.

Huizhou JB Battery Technology Limited som grundades i maj 2008, är en professionell tillverkare i Kina och erbjuder ett brett utbud av batterityper för kunderna. De kunde leverera anpassade litiumbatteripaket till fabrikskostnad.

För mer om litiumbatteripaketstillverkarekan du besöka http://www.lithiumbatterychina.com

 

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited, som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. Företagets produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägsradiobatterier, sladdlösa telefonbatterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, betalterminalbatterier, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/

 

Dela det här inlägget


en English
X