Fördelar och nackdelar med litiumjonbatteriet från anpassade litiumjonbatteripaket Leverantörer eller fabrik

Fördelar och nackdelar med litiumjonbatteriet från anpassade litiumjonbatteripaket Leverantörer eller fabrik

Huizhou JB Battery Technology Limited är en av de ledande anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare från Kina, som kan designa och leverera bärbara kraftlösningar för användning i elektroniska enheter och andra applikationer.

Idag kommer vi att prata om fördelar och nackdelar med litiumjonbatteriet från leverantörer eller fabriker av anpassade litiumjonbatterier.

Du har nu möjlighet litiumjonbatteri är ett av de mest populära alternativen för konsument- och bärbar elektronik. Den höga prestandan och den snabba laddningscykeln är också ett utmärkt val för bil-, flyg- och militära applikationer. Här är några av de grundläggande fördelarna med att använda litiumjonbatteriet:

Kompakt storlek

Du har nu möjlighet litiumjonbatteri är mindre och lättare än de flesta andra typer av uppladdningsbara batterier på marknaden. Den kompakta storleken är ett populärt val för ett brett utbud av elektroniska prylar.

Hög energitäthet

Den höga energitätheten hos denna typ av batteri gör det till ett mycket fördelaktigt val jämfört med alternativen. Det betyder att batteriet har förmåga att ge mycket ström utan att vara stort i storlek. Den höga energin är utmärkt för kraftfulla prylar som surfplattor, smartphones och bärbara datorer.

Låg självutladdning

Litiumjonbatteriet har låg självurladdningshastighet, vilket uppskattas till cirka 1.5% per månad. Den långsamma urladdningshastigheten innebär att batteriet har lång hållbarhet och potential att laddas upp och användas mycket oftare än andra alternativ. Till exempel har metall-nickelhydridbatteriet en mycket snabbare självurladdningshastighet på cirka 20% per månad.

Snabb laddningscykel

Den snabba laddningscykeln är ytterligare en anledning till dess stora popularitet i den dagliga elektroniken som telefoner och bord. Laddningstiden är senare en bråkdel av de alternativa alternativen.

Lång livslängd

Du har nu möjlighet litiumjonbatteri har förmågan att slutföra hundratals laddnings- och urladdningscykler. Under batteriets livslängd kommer det sannolikt att minska kapaciteten. Till exempel, efter totalt 1000 cykler finns det risk för att förlora upp till 30% av sin kapacitet. Kapacitetsförlusten varierar dock beroende på batteriets typ och kvalitet. Det mest sannolika att det mest avancerade litiumjonbatteriet håller full kapacitet tills cirka 5000 laddningsurladdningscykler är färdiga.

Finns det några nackdelar

Förutom de breda fördelarna med litiumjonbatteriet finns det också några nackdelar att notera. En vanlig fråga är sannolikt relaterad till kostnaden. Denna typ av batteri är nästan 40% dyrare än de närmaste alternativen. En anledning till den högre kostnaden är behovet av att kombinera batteriet med inbyggda datorkretsar för att hjälpa till att kontrollera problem med ström och spänning. Värme kan också vara ett problem. Alla batterier som lämnas eller används i en hög temperaturmiljö kommer att försämra batteriets prestanda och kvalitet snabbare.

För mer om anpassade litiumjonbatteripaket, kan du besöka JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com/

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited, som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. Företagets produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägsradiobatterier, sladdlösa telefonbatterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, betalterminalbatterier, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/

Dela det här inlägget


en English
X