Litiumjonbatteripaketteknologier - Li-Ion- och LiFePO4-batteripaket från kinesiska tillverkare

Litiumjonbatteripaketteknologier - Li-Ion- och LiFePO4-batteripaket från kinesiska tillverkare

Huizhou JB Battery Technology Limited är en av de ledande anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare från Kina, som kan designa och leverera bärbara kraftlösningar för användning i elektroniska enheter och andra applikationer.

Idag ska vi prata om litiumjonbatteri teknologier - Li-Ion och LiFePO4 batteripaket system från tillverkare i Kina.

batteriapplikationer

 

Ett litiumjonbatteri eller litiumjonbatteri är en typ av uppladdningsbart batteri där litiumjoner rör sig från den negativa elektroden till den positiva elektroden under urladdning och tillbaka vid laddning.

Litiumjonbatterier idag är allestädes närvarande idag att de är osynliga för oss. Kör i elektroniska apparater, militär utrustning, militära apparater, nödbelysningssystem, digitalkameror, drönare, glödlampor, mekaniska verktyg, växelriktare, fartyg, tåg, flygplan, väderkvarnar och till och med i satelliter. Den grundläggande vetenskapen bakom batteriet är kemisk energi som omvandlas till elektrisk energi som innehåller tre huvudkomponenter: Anod, katod och elektrolyt. Revolutionen i batteriet genom åren sker genom flera stadier av kemiska kombinationer och implementeringar. Börjar från Voltaic Pile till Daniell Cell, sedan från bly-syra till nickelkadmiumbatteri, vidareutvecklas till alkaliskt batteri, nickel-metallhydrid (NiMH) och slutligen till litiumjonbatteri. Dessa finns i alla former och storlekar enligt behovet tillsammans med dess eventuellt packade effektkapacitet.

Arbetssätt: Du har nu möjlighet Litiumjonbatteripaket består av grafit, syre, metall och naturligtvis litium, som körs i en cykel av urladdning och laddning. Medan energi produceras rör sig litium tillbaka till den positiva katoden över elektrolyten, och under laddning flyttas jonerna till den positiva anoden. Denna cykel upprepas med tiden och försämrar jonernas styrka när det gäller att tillhandahålla den elektriska laddningen. Litiumjonen har 250Wh / kg (Watt-timmar per kilogram) energi medan NiMH bara har 90Wh / kg. Detta är en stor skillnad för ett litet, bärbart och ljudlöst uppladdningsbart batteri.

Bekymringsparametrar: De tio parametrarna som utvecklas av ett litiumjonbatteripaket är hög specifik energi, specifik effekt, överkomlig kostnad, längre livslängd, bättre säkerhet, brett temperaturområde, giftfri, snabb laddning, lägre självurladdning och längre hållbarhet. I ett tidigt skede var kostnaden för ett Li-ion-batteri $ 10 per kWh, medan blybatteri kostade $ 3000 per kWh. Men genom åren, på grund av flera fördelar med Li-ion-batteripaket, som är 150Wh / kg mer än NiMH, faller kostnaden dramatiskt och kostar nu $ 150 till $ 150 per kWh. Teslas mål är att nå $ 240 per kWh på litiumjonbatteripaket för bilarna.

NY ERA: År 2005 var det totalt cirka 4900 miljoner dollar i försäljningen av litiumjonbatterier medan det 2015 ökade till 15200 miljoner dollar, varav 4800 miljoner dollar endast i fordonsindustrin. Det förväntas nå 10% av det totala antalet bilar på vägen för att vara batteribilar senast 2020 från 0.3% idag och till 35% 2035. Det finns en ännu högre tillväxt i Kina, Europa och Japan jämfört med USA. Statistiskt förbrukar 1900TWh för Li-ion-batteripaket fram till 2035, vilket motsvarar kraften i hela USA under 160 dagar.

FRAMTIDA: Det finns fortfarande mycket att utveckla batteritekniken eftersom vi under åren inte har kommit med något längre än litiumjonbatteripaket konfigurerade parallellt eller serier för att leverera önskad spänning, effekttäthet och kapacitet. Vi har säkert ändrat innehållet och andelen av kombinationen av råvaror för att förbättra kapaciteterna, men det finns fortfarande mycket arbete som måste läggas i batteritekniken. Målen är att nå över 700Wh / kg till 400Wh / kg som vi är på idag. Fram till 2020 förväntas 75% av batterierna innehålla kobolt, i viss kapacitet åtminstone tillsammans med bättre anoder och förbättrade elektrolyter.

I det långa loppet, anpassat litiumjonbatteripaket är att vara billigare och effektivare än de befintliga. Dessutom är Litium Air-teknik i odling, som ska ha 10 gånger energitätheten än Li-jon. Världen för litiumjonbatteri kommer inte att ta slut under det kommande halva århundradet åtminstone, vilket gör det till det teknik som utvecklas högst.

För mer om litiumjonbatteri teknik kan du besöka litiumjonbatteripaketstillverkare webbplats på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

Huizhou JB Battery Technology Limited, som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. Företagets produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägsradiobatterier, sladdlösa telefonbatterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, betalterminalbatterier, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/

 

Dela det här inlägget


en English
X