Är anpassat uppladdningsbart litiumjonbatteripaket Kina det rätta batteriet för tillverkare i världen?

Är anpassat uppladdningsbart litiumjonbatteripaket Kina det rätta batteriet för tillverkare i världen?

Under många långa år var nickel-kadmiumbatterierna kända för att vara det enda relevanta batteriet för olika ändamål. Litiumjon och Nickels metallhydrid kom in i bilden först på 1990-talet och kämpade strängt för att få kundernas acceptans. Med detta sagt, i dagens tid, Anpassat litiumjonbatteripaket Kina är den mest lovande och snabbast växande batterikemin.

Allt om litiumjon Kina anpassat batteri

Pionjärarbete med litiumjon Kina anpassat batteri startade 1912 under GN Lewis. Det ursprungliga icke-uppladdningsbara litiumbatteriet gjordes kommersiellt tillgängligt på 1970-talet. Litium har den högsta elektrokemiska potentialen, den lägsta vikten och den högsta energitätheten. Försöken att utveckla uppladdningsbart litiumbatteri kunde inte lyckas på grund av säkerhetsproblem.

På grund av instabiliteten förknippad med litiummetaller, mer specifikt vid laddningen, överfördes forskningen till icke-metalliska litiumbatterier med litiumjoner. Även om litiumjonerna har måttligt lägre energitäthet jämfört med litiummetaller är det säkert med tanke på att vissa specifika försiktighetsåtgärder följs vid urladdning och laddning. Det första litiumjonbatteriet kommersialiserades 1991.

Energitätheten associerad med litiumjonen är två gånger jämfört med det vanliga nickelkadmiumet. Det finns en potential för större energitätheter. Belastningsfaktorerna är avsevärt stora och beter sig på samma sätt som nickelkadmium när det gäller urladdning. Cellens 3.6 volt högspänning möjliggör tillverkning av batteripaket med bara en enda cell. De flesta av dagens mobiltelefoner körs på en cell.

Ett nickelbaserat paket kommer att behöva tre celler med 1.2 volt kopplade i serie. Litiumjonbatteri kräver lägre underhåll. Detta är en betydande fördel som inte alla kemier kan erbjuda. Det finns inget minne. Schemalagd cykling behövs inte för att öka batteriets livslängd. Dessutom är självurladdningen mycket mindre jämfört med nickelkadmium.

Detta gör litiumjon lämplig för dagens bränslemätare. Litiumjonceller orsakar inte mycket skada om de kasseras. Vi talar om vårt diskussionsämne litiumjonbatterier är mycket bra för olika projekt eftersom de har gott om fördelar jämfört med andra typer av batterier som du kanske tänker använda.

För mer om anpassade litiumjonbatteripaket, kan du besöka JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com/

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Huizhou JB Battery Technology Limited, som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. Företagets produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, laptopbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägsradiobatterier, sladdlösa telefonbatterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, betalterminalbatterier, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/

Dela det här inlägget


en English
X