Tips för att välja säkerhet och bästa pris Anpassade litiumjonbatteripaket från tillverkare från Kina eller fabrik

Tips för att välja säkerhet och bästa pris Anpassade litiumjonbatteripaket från tillverkare från Kina eller fabrik

Anpassat litiumjonbatteripaket Kina används för att skapa anpassade projekt som har sina egna behov och krav. Med detta sagt har många människor problem med att välja rätt litiumbatteri för sina projekt. Om du inte kan bestämma vilken anpassat litiumbatteripaket passar bäst för ditt projekt, den här artikeln hjälper dig.

KVALITETSKONTROLL

Välja ett Litium Kina anpassat batteri

Det finns tre huvudtyper av litiumbatterier för projekt: litiumjärnfosfat (LiFePO4), litiumjon (litiumjon) och litiumpolymer (lipo). Li-joner är det vanligaste litiumet Kina anpassat batteri. Det finns några varianter av detta batteri, men alla har liknande egenskaper - Rimligt dyrt, hög energitäthet och säkert. Nästan alla elfordonstillverkare använder detta batteri.

LiFePO4-batterier har mindre energitäthet. Detta gör dem tyngre och större jämfört med Li-ion-batterierna. LiFePO4 är dyrare än Li-ion. De är dock de säkraste och mest hållbara.

Li-po-batterier används vanligtvis i R / C-drönare. De har den högsta kraften. De används i projekt där extremt hög effekt krävs. Men extra försiktighet bör iakttas för att säkerställa säkra förhållanden.

För att välja rätt typ av litiumbatteri för ett projekt måste du känna till tre huvudspecifikationer - projektets energikapacitet, ström och spänningsbehov.

Genom att inkludera ytterligare battericeller noggrant i serie kan spänningen ökas för att uppfylla dina krav. Battericeller kan läggas till parallellt för att öka batteriets nuvarande kapacitet. Battericellerna kan också läggas till parallellt för att öka batteriets totala energikapacitet.

Hur man säkerställer säkerheten för litiumbatterier från din Litiumjonbatteritillverkare?

Litiumbatterier av högsta kvalitet är säkra när det gäller design. Se därför till att du alltid väljer en vara Litiumjonbatteritillverkare som handlar med högkvalitativa litiumbatterier. Tills du använder litiumbatterier av högsta kvalitet och vidtar åtgärder för att förhindra kortslutning av dina celler kommer ditt batteri att vara säkert att använda.

Även om du kan välja rätt litiumbatteri kan det tyckas vara en uppgift, men genom att följa de tips som nämns ovan kan du hitta rätt anpassade litiumbatteri från din Anpassad tillverkare av litiumjonbatteripaket.

För mer om Anpassade litiumjonbatteriprodukter från Kina, kan du besöka JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Huizhou JB Battery Technology Limited är en litiumjonbatterifabrik,som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. De är professionella leverantör av litiumjonbatterier med produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, bärbara datorbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägs radiobatterier, trådlös telefon batterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, batterier för betalterminaler, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/about-us/

Dela det här inlägget


en English
X