Allt du borde veta om anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare i Kina

Allt du borde veta om anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare i Kina

Att veta de viktiga fakta om Anpassat litiumjonbatteripaket Kina hjälper dig att fatta välgrundade beslut när du köper eller använder litiumbatterier.

Löftet som alla batterier ger är kraften och friheten att gå. De erbjuder dig alla elanläggningar helt enkelt i en bärbar form. Det enda problemet är att de flesta batterier tenderar att falla ur mycket snabbt och tills du använder en laddare måste du kasta dem. Det blir svårt för fickan och värre för vår miljö. Laddningsbara batterier hjälper till att lösa problemet, och de goda använder sig av en teknik som kallas litiumjon. Din MP3-spelare, dator, bärbara dator och mobiltelefon använder litiumjonbatterier. Med detta sagt måste du veta alla viktiga fakta om litiumjonbatterierna. Här är en fördjupad diskussion om Anpassat litiumjonbatteripaket Kina.

 

Vem uppfann det anpassade litiumjonkina-batteriet?

Litiumjonbatterierna var banbrytande på 1970-talet vid Oxford University av kemisten John Goodenough och hans lagkamrater Phil Jones, Koichi Mizushima och Phil Wiseman. Deras forskning publicerades 1980. Den första litiumjon Kina anpassat batteri släpptes på 1990-talet. Sedan dess har dessa batterier blivit mycket vanliga och cirka fem miljarder av dem tillverkas varje år.

 

Fördelar med litiumjonbatterier från en bra tillverkare av litiumjonbatterier

Litiumjonbatterierna är i allmänhet mycket mer tillförlitliga jämfört med äldre tekniker som nickel-kadmium (NiCd). Dessa batterier lider inte av problemet som kallas ”minneseffekt” (där NiCd-batterierna verkar bli svåra att ladda tills de är helt urladdade först). Eftersom litiumjonbatterierna inte består av kadmium (en tung och giftig metall) är dessa batterier till och med bra för vår miljö. Jämfört med tunga uppladdningsbara batterier (som blybatterier som används för start av bilar) tenderar litiumjonbatterierna att vara betydligt lättare för den totala energi som de lagrar. Du måste dock hänvisa till en vara Litiumjonbatteritillverkare för att köpa rätt kvalitetsbatterier av litiumkvalitet.

 

När du köper litiumbatterier från din Anpassad tillverkare av litiumjonbatteripaket, se till att leverantören är certifierad och licensierad. Genomför en viss mängd forskning innan du köper. Detta hjälper dig att få rätt produkt till rätt kostnad.

För mer om Anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare i Kina, kan du besöka JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Huizhou JB Battery Technology Limited är en litiumjonbatterifabrik,som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. De är professionella leverantör av litiumjonbatterier med produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, bärbara datorbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägs radiobatterier, trådlös telefon batterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, batterier för betalterminaler, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/about-us/

Dela det här inlägget


en English
X