Vad du behöver veta om anpassat litiumjonbatteripaket?

Vad du behöver veta om anpassat litiumjonbatteripaket?

Idag är litiumjonbatteriteknologin en av de snabbast växande teknikerna i en verktygssamhälle. Litiumjonbatterierna har dock en god energi för viktrationen och de packar också mer kraft med den lilla mängden bulk. Detta batteri upplever faktiskt ingen minneseffekt eller lat batterieffekt. Detta händer vanligtvis när batteriet inte längre tar emot den största laddningen för att ha laddats upprepade gånger utan att ens ha använts helt. Omvänt, den litiumjonbatteri accepterar kontinuerligt den största laddningen och har också mycket låg laddningshastighet medan batteriet är urkopplat. De största fördelarna med att använda litiumjonteknologi ges dock nedan:

  • Litiumjonbatterierna blandar en enda cellsteknik med en högre energireservoar än nickelmetallhydrid och nickelkadmiumbatterier
  • Litiumjonbatterierna håller alltid laddningen längre än någon annan jämförbar batteri
  • Dessa batterier ger dig alltid konstant ström tills laddningen är helt borta
  • Litiumjonbatteriet förblir alltid starkt fram till slutet
  • Litiumjonbatterierna kan hålla mer kraft och är effektivt lätta

Varför litiumjonbatterier är så populära?

KVALITETSKONTROLL

Faktum är att litium är ett av de lättaste materialen jämfört med andra metaller. Den har en hög elektrokemisk potential och erbjuder också den högsta energitätheten per vikt. På grund av denna fråga har detta batteri en viss förbättring av de aktiva föreningarna av elektroden samt har en elektrisk effekttäthet som är tre gånger mer än nickelkadmiumbatteri. Bortsett från detta rekommenderas starkt batteriets belastningsförmåga. En av de bästa egenskaperna hos detta litiumjonbatteri krävs lågt underhåll och planerar inte heller att cykla för att förlänga dess livslängd.

När du jämförde detta med något annat batteri är självurladdningen mindre än 50% och bygger det också som ett utmärkt val för bränslemätaren. Dessutom är detta batteri också väl utrustat med en hög cellspänning och möjliggör också tillverkning av batteripaket, som endast innehåller en enda cell. Därför förenklar detta till en god utsträckning batteriets design och nu körs många mobiltelefoner på en sådan design.

Effektiva sätt att få ditt litiumjonbatteri att hålla längre

För att hålla ditt litiumjonbatteri fungerar bra längre, nedan är några viktiga tips att tänka på i ditt sinne som inkluderar:

Använd dina li-ion-batterier oftare

Försök att använda detta batteri minst en gång i månaden. eftersom det är kraftfullare.

Ladda inte ur batteriet helt

Du måste alltid ladda ditt batteri innan det blir mindre än 20% eller omedelbart efter att du ser en minskning av verktygets prestanda.

Ladda dina batterier oftare

Ofta är laddning bra för dina batterier.

Håll alltid batterierna torra och svala

Du måste alltid förvara och ladda batterierna i en torr, sval och tempererad atmosfär.

Köp alltid de nya litiumjonbatterierna

När det gäller inköp bör du välja en ny.

 

För mer om Anpassade litiumjonbatteripaketstillverkare i Kina, kan du besöka JB Battery på http://www.lithiumbatterychina.com

Om Huizhou JB Battery Technology Limited

Huizhou JB Battery Technology Limited är en litiumjonbatterifabrik,som grundades i maj 2008, är en Kina-baserad professionell tillverkare och erbjuder ett brett utbud of batterityper för kunder. De är professionella leverantör av litiumjonbatterier med produkter inkluderar PDA-batterier, GPS-batterier, mobiltelefonbatterier, MP3 / MP4-batterier, digitalkamerabatterier, bärbara datorbatterier, surfplattor, fjärrkontrollbatterier, streckkodsläsarbatterier, walkie-talkie-batterier, tvåvägs radiobatterier, trådlös telefon batterier, serverbatterier, blixtljusbatterier, LED-lampor Batterier, skrivarbatterier, hörlursbatterier, RC-leksaksbatterier, batterier för betalterminaler, elverktygsbatterier, datorbatterier, medicintekniska batterier, nödbatterier och laddare etc.

 

För produktförfrågningar

Kontakt: Person: David Liu

Företag: Huizhou JB Battery Technology Limited

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: http://www.lithiumbatterychina.com/about-us/

 

Dela det här inlägget


en English
X