Vad är det bästa sättet att ladda ett anpassat litiumjonbatteripaket?

Vad är det bästa sättet att ladda ett anpassat litiumjonbatteripaket?

Vad är det bästa sättet att ladda ett anpassat litiumjonbatteripaket?
Om du köpte ett litiumjonbatteri och fortfarande frågar dig själv om du har köpt rätt batteri, sluta känna dig skyldig eftersom du gjorde rätt val. Du förtjänar ett klapp på baksidan för att göra litiumjon ditt val. Men det är inte allt som finns i det.
Bra, du har köpt rätt typ av batteri till din enhet, men du behöver fortfarande veta hur du bäst laddar det. Under detta inlägg lär du dig det bästa sättet att ladda din anpassat litiumjonbatteripaket. Dessa nya tips hjälper ditt batteri att hålla sig friskare och hålla längre.
Delvis laddning, din bästa insats
Vi kan inte betona denna del för mycket när vi pratar om litiumjonbatterier och hur de laddas. Vidskepelsen att behöva låta din telefon rinna av helt innan den utsätts för någon avgift är helt osann. Om du aldrig visste om det innan nu, så gjorde du det bara. Undvik djupcykelladdning. Det gagnar inte ett litiumjonbatteri. Snarare minskar batteriets livslängd.
För dem som använder blybatterier är myten mycket sant för dem. Men om du tillhör deras litium jon batteri klass, då är dessa dagar över. Delvis laddning är det bästa alternativet för att maximera batteriets livslängd.

Anpassat litiumjonbatteripaket 10

Anpassat litiumjonbatteripaket 10

Ingen mer tomgångsladdning
Det är att förstå varför du inte kan låta en minut gå förbi din mobila enhet. Från de som spelar de senaste videospelen till de som hämtar sina senaste TV-program, det finns alla behov av att hålla på och få maximal tillfredsställelse från din enhet.
Så mycket som du vill att detta ska hända, bör du avstå från att ladda din telefon med tomgång. Om din smartphone eller mobila enhet blir upp till 100%, kopplar du bort den från laddaren. Lämna inte det där eftersom du inte vill att batteriet ska tappa någon procentsats. Du gör inte dig själv något bra genom att låta det hända. Du måste avstå från att lämna enheten ansluten till ström över natten när du sover. Lär dig att ladda dina enheter när du är vaken. På så sätt kan du enkelt övervaka den och koppla ur den när den är full.

Värme & batteritid
De flesta vet inget om detta. Värme eller höga temperaturer har en otrolig effekt på batteriets livslängd. Hög temperatur är en av de största fienderna till batteritiden. Battericeller är under mycket stress när de lagras i höga temperaturer.
Till exempel är en battericell som lagras mellan 77 och 86 Fahrenhe bundet till att hålla nära 80 procent av sin kapacitet på ett år, när den går från noll till 100% laddning. Flytta temperaturen till ett värde av cirka 104 Fahrenheit, och du skulle bli förvånad över hur mycket batterikapacitet som kommer att försvinna under samma period. Försök så mycket du kan för att du alltid ska ladda batteriet mellan 20 och 50 grader.

Det är dåligt att ladda medan du tittar på videor
Det är upp till dig att bestämma om du vill spendera all din tid på att titta på dina favoritfilmer på Netflix. Eller kanske, fortsätt att titta på alla videor du har laddat ner från YouTube och liknande. Vad jag vill göra dig med i denna artikel är att det är dåligt när du tittar och laddar samtidigt. Ja, det har en snedvridande effekt på batteriet. Filmen eller spelet har ett sätt att inte tillåta laddningsflödet så naturligt som det borde.
Det bästa du kan göra är att koppla ur batteriet när nivån har stigit till en viss grad. Ditt batteri blir säkrare och friskare på det sättet.

Stäng av enheten under laddning
Detta kanske inte är realistiskt för alla smartphone- eller bärbara användare. Faktum är att många människor använder sina enheter för att åstadkomma det ena eller det andra. Och innan du vet ordet av har batteriladdningarna tappats, vilket ger dem inget annat val än att ladda enheten igen.
Allt som allt är det bästa sättet att ladda dina enheter. Det är här du får batteriets sanna status. Ett batteri med en tveksam livslängd kan visa 75% medan det är avstängt och fortfarande laddas, men visar dig 100% när du slår på enheten. Om du har föreställt dig varför det har hänt har ditt pussel lösts. Vad du ser mest när du laddar en enhet som är på är inte fallet. Det är mer som en rökskärm.

Sanningen
Det spelar ingen roll vad du har hört eller vad du tycker om litiumbatterier. Om du fortsätter att göra fel eftersom det är vad du tror kommer ditt batteri att göras förr än du tror. Du har utsatts för några tips som kan hjälpa ditt batteri att hålla sig friskare. Ditt litiumjonbatteri kan hålla längre än du tror. De har följt sina motsvarigheter och föregångare när det gäller prestanda. Och den trenden ser inte ut som den kommer att förändras när som helst.

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

Slutsats
Litiumbatteripaketstillverkare förtjänar några tummen för deras arbete med dessa batterier. De har visat sig vara bättre än de andra batterityperna. Om någon litiumjonbatterianvändare fortfarande klagar över deras, beror det på att de fortfarande är skyldiga till några av de saker som nämndes här. Om du inte vill spela spel med ditt batteri, försök att öva på tipsen du har lärt dig i det här inlägget. Du har blivit tillsagd att undvika full laddning. Det är onödigt för litiumjonbatterier. Ju tidigare du börjar omsätta dessa tips, desto bättre blir batteriets hälsa. Och för Pete skull sluta ladda din telefon medan du spelar dina favoritspel. Dessa saker har en dålig effekt på laddningsprocessen.

För mer om anpassat litiumjonbatteripaketkan du besöka Kina anpassade litiumjonbatteritillverkare JB-batteri vid https://www.lithiumbatterychina.com/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X