Vad är livslängden på 24v 100ah anpassad litiumjon golfvagn batteripaket från Kina fabrik?

Vad är livslängden på 24v 100ah anpassad litiumjon golfvagn batteripaket från Kina fabrik?

Det råder ingen tvekan om att tillkomsten av 24v 100ah litiumjon golfvagnbatterier har varit en banbrytande innovation i teknikvärlden genom åren. Dessa batterier är faktiskt mycket tillförlitliga, effektiva och hållbara när de används i golfvagn och andra typer av fordon. De har rättat till de brister som traditionella / konventionella blybatterier alltid har varit kända för tidigare.

Trots alla goda sidor av 24v 100ah litiumjon-golfbilbatterier finns det många människor som ännu inte tror på dess potentialer. Faktum är att det finns människor som tror att dessa batterier inte håller så länge som producenter / tillverkare gör anspråk på. De anser att sådana batterier är precis som de vanliga blybatterierna på marknaden.

Är du bland människor som har nämnts ovan? Vet du att litiumjon-golfvagnbatterier alltid har varit populära på grund av hur de kan hålla länge? Om du fortfarande tvivlar, se till att läsa detaljerna i detta inlägg från början till slut. Det kommer att avslöja varför li-ion golfbatterier är bland de bästa när det gäller hållbarhet. Du kommer också att upptäcka andra fördelar som de kan erbjuda när de används jämfört med blybatterier.

Anpassat litiumjonbatteripaket 24

Anpassat litiumjonbatteripaket 24

Hur länge varar de?

24v 100ah litiumjon-golfvagnbatterier kan faktiskt vara längre jämfört med blybatterier som en gång var i modet. De har byggts för att klara mycket hårda förhållanden som traditionella batterier inte klarar av. Faktum är att de flesta Li-ion golfbatterier kan hålla i upp till 7 år. De har tillverkats för att tillgodose dina behov i minst 5 år innan avskrivningslagen börjar börja.

Det finns tillfällen när ditt 24v 100ah li-ion-golfbilbatteri kanske inte håller länge. Observera att detta kan bero på vissa faktorer som är ansvariga. Till exempel förväntas du alltid se till att li-ion-batterier förvaras på svala platser. Ladda inte dessa batterier på varma platser. Anledningen är enkel eftersom de kommer att förlora sin makt med tiden. Vi rekommenderar att du kontrollerar temperaturen på en plats innan du beslutar att ladda dina li-ion-golfbatterier.

En annan faktor som är ansvarig för batteriets dåliga prestanda är onödig laddning. Det finns något som de flesta golfvagnanvändare ännu inte förstår om litiumjonbatterier. Detta är det faktum att de har laddnings- / urladdningscykler. De flesta litiumjonbatterier har cirka 1000 laddningscykler. Detta innebär att de förväntas laddas 1000 gånger innan strömlagringen börjar sjunka under hela deras livslängd.

Det betyder helt enkelt att du inte förväntas ladda en 24v 100ah Litiumjon golfvagn batteri onödigt. När du gör detta förväntas du använda en laddningscykel. Det enda sättet att lösa detta problem är att alltid låta batteriet laddas ur upp till cirka 70% innan du undersöker laddningsalternativet. De flesta människor har för vana att ladda sina li-ion-golfvagnbatterier även när sådana inte är nödvändiga.

Andra fördelar med 24v 100ah litiumjon-golfvagnbatterier?

Det är sant att 24v 100ah litiumjon-golfvagnbatterier är kända för att ha en mycket lång livslängd på minst 5 år. Det är dock inte den enda anledningen till att det har varit favoritalternativet för golfbilförare på senare tid. Nedan följer några andra fördelar som dessa batterier tenderar att erbjuda jämfört med traditionella blybatterier.

Noll underhåll

Tillbaka i de dagar då blybatterier användes i golfbilar krävdes hög underhållsnivå. Till exempel måste du se till att ditt batteri vattnas konstant för optimal prestanda. Allt annat än detta innebär att dess livslängd kan förkortas. Det fanns också problemet med korroderade batteripolar som också kan orsaka flera problem och därmed få dig att spendera mer pengar.

Tillkomsten av Li-ion golfbatteriteknik har lyckats förändra många saker. Detta är uppenbart med tanke på att inget underhåll krävs för att hålla dem i perfekt form. Med litiumgolfkortsbatterier behöver du inte bry dig om mardrömmen med batteriunderhåll. Det är en installations-och-användning-process. Allt du behöver göra är att ladda ditt när det behövs och det är det.

Lätt att använda

När blybatterier används i golfbilar finns det några tekniska egenskaper som du måste förstå. Det här är det enda sättet att få ut det bästa av dem. Det finns människor som kommer att spendera extra pengar för att hyra experternas tjänster för att få batterierna att fungera som förväntat.

Vill du veta den goda delen? Det är det faktum att 24v 100ah litiumjon golfvagnbatterier har säkerställt att en sådan process inte längre är teknisk. Faktum är att vem som helst utan god kunskap om teknik kan ansluta dem för användning. De har utformats för att användas av alla och alla. Detta involverar också deras installationsprocess.

Mindre vikt

Vill du att din vagn ska vara effektivare när det gäller arbetshastighet? Är du medveten om att blybatterier kan lägga mycket vikt på det? Detta kommer att påverka dess arbetsfrekvens som inte kommer att vara bra. Faktum är att litiumjonbatterier är mest kända för att väga mellan 40 kg och 160 kg. Detta är långt ifrån vikten av normala blybatterier som kan vara cirka 340 kg. Kan du se att skillnaden är mycket stor och uppenbar? Att byta till ett litiumjonbatteri designat för golfbilar kommer definitivt att göra dig mycket bra.

Anpassat litiumjonbatteripaket 17

Anpassat litiumjonbatteripaket 17

Slutsats

Efter att ha sett ovanstående är det uppenbart att det förutom litiumgolfkorgbatterier med en livslängd på minst 7 år finns andra fördelar eller fördelar som gör dem mycket speciella jämfört med andra typer av batterier som används i golfbilar.

För mer om 24v 100ah anpassad litiumjon golfvagn batteripaket från Kina fabrikkan du besöka Kina anpassad ev litiumjonbatterifabrik JB-batteri vid https://www.jbbatterychina.com/aboutus.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X