Gör 48v 50ah Super Performance uppladdningsbart litiumjon golfvagn batteripaket om det inte används?

Gör 48v 50ah Super Performance uppladdningsbart litiumjon golfvagn batteripaket om det inte används?

Gör 48v 50ah Super Performance uppladdningsbart litiumjon golfvagn batteripaket om det inte används?
48v 50ah litiumjon golfvagnbatterier är mycket tillförlitliga när det gäller funktionalitet och effektivitet. De kan driva din golfbil i flera dagar utan problem alls. Dessa batterier är definitivt lika bra som de låter. Det är anledningen till att det finns många golfvagnägare som använder dessa batterier på senare tid mer än någonsin tidigare. De är pålitliga och hållbara. Därför har de utformats för att möta dina behov utan kompromisser. Detta är förmodligen några av fördelarna som ett 48v 50ah li-ion golfbatteri är känt för.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Här är problemet
Vill du veta den stora utmaningen? Sådan är det faktum att trots att populariteten hos 48v 50ah li-ion-batterier som används i golfbilar finns det människor som tvivlar. Med andra ord finns det individer som inte har sett anledningen till att dessa batterier behöver användas i sina golfbilar. En av anledningarna till detta är att de tror att batterierna lätt kan dö även om de inte används. Det har funnits många argument över åren om detta ämne bland experter.

Till exempel anser de flesta att 48v 50ah li-ion golfbatterier brukar dö eller uppleva minskad kapacitet när de inte används av sina ägare. Det finns andra människor som tror motsatsen. Med andra ord hävdar de att dessa batterier inte påverkas av bristande användning.

Lösningen är här
Om du tillhör någon av dessa individer som har förklarats ovan är det viktigt att veta att det finns många kontroverser om litiumjon golfvagnbatterier i detta avseende. Det här inlägget kommer dock att förklara allt om att inte använda sådana batterier och de förväntade konsekvenserna av en sådan åtgärd.

Dör de verkligen när de inte används?
Precis som sagt ovan är detta en av de tuffaste frågorna som någonsin har ställts av golfvagnägare. Det finns dock inget komplicerat eller svårt att förstå eftersom svaret alltid är enkelt.

Svaret på en sådan fråga är ”ja” a 48v 50ah golfvagn batteri kan dö när den inte används. Detta innebär att dess kraftinnehåll / lagringskapacitet kommer att påverkas i stor utsträckning. Det bör noteras att sådant inte betyder att din golfbil måste köras regelbundet. Tricket här är att om du inte planerar att köra den i cirka 2-3 månader rekommenderas det att koppla ur batteriet.

Det är känt att litiumjonbatterier laddas ur även när de inte används. För det mesta får golfvagnägare vanligtvis tro att det inte är det bästa sättet att bevara på att använda litiumjonbatterier. Detta är väldigt fel eftersom det fortfarande kommer att släppa ström. Utsläppshastigheten kommer att vara låg men jämfört med vad den används aktivt. Enkelt uttryckt, dessa batterier kan fortfarande laddas ur när de inte används. Det är bara en fråga om hur mycket kraft som kommer att användas.

Här är den otaliga sanningen
När människor här om batterier laddas ur är de vanligtvis av den uppfattningen att sådant betyder "död". Urladdningshastigheten är inte samma som att ett batteri är urladdat. Till exempel en litiumjon golfvagn batteri kan urladdas och fortfarande ha ström. Den är inte död eftersom strömmen kommer att återställas när den laddas. Du kan förvara ett batteri i 1-2 veckor och dess ström laddas ur. Men när den hålls i 2-3 månader utan att den används kan en sådan åtgärd döda batteriet. Märkte du skillnaden mellan båda lagringarna? Det beror till stor del på den tidsperiod som du har beslutat att förvara ett sådant batteri.

Därför är det mycket viktigt att du känner till skillnaden mellan båda. Litiumjon-golfvagnbatterier kan inte stanna utan att ladda ur ström även när de inte används. Det är anledningen till att de har laddnings- / urladdningscykler som användarna förväntas notera. Till exempel finns det några som har upp till 1000 urladdnings- / laddningscykler. Det finns batterier som till och med har höga cykler. Det innebär att batteriet förväntas ladda / urladdas upp till 1000 gånger innan det kan bytas ut. Det beror inte på något sätt på om ett sådant batteri används eller inte. I ett nötskal är urladdning naturlig.

Hur man skyddar ett litiumjonbatteri när det inte används
Det är mycket viktigt att du känner till några av de sätt som ett 48v 50ah litiumjonbatteri för golfbilar kan skyddas mot att dö. Nu när du har vetat att om du lämnar ett batteri i cirka 2-3 månader utan att använda det kan det dö snabbare än väntat. Det är sant att dessa batterier kommer att dö någon gång, särskilt efter att ha använts i minst 3 år. Det är dock något fel när det dör plötsligt efter att inte ha stämts på flera månader. Nedan finns sätt att hjälpa till att bevara sitt liv när det inte tas i bruk.

Övervaka för att ladda
Det finns alltid en viss hastighet eller nivå litiumjon golfvagnbatterier förväntas inte släppas ut till. Att låta dem gå under en sådan takt kan påverka deras hälsotillstånd på många sätt. Om du inte kommer att använda batterier på några månader är det bättre att ladda dem efter cirka 1-2 veckor. Detta kommer att säkerställa att de inte dräneras helt.

Förvara på en sval plats
Vet du att extrem värme kan hjälpa till att tömma batteriet snabbare? Är du medveten om att värme kan förkorta batteriets livslängd? Det är därför du måste förvara ett sådant litiumjonbatteri på en sval plats. En sådan säkerställer att den inte släpps ut i mycket snabb takt. Det kommer verkligen att hjälpa till att bevara sitt liv.

litiumjon golfvagn batteripaketstillverkare

litiumjon golfvagn batteripaketstillverkare

Slutsats
Efter att ha sett ovanstående är det uppenbart att litiumjon-golfvagnbatterier kan dö när de inte tas i bruk. Tipsen ovan kan hjälpa till att din livslängd bevaras på det mest effektiva sättet.

För mer om 48v 50ah superprestanda uppladdningsbart litiumjon golfvagn batteripaketkan du besöka Kina anpassad litiumjon (Li-ion) batteripaketstillverkare JB-batteri vid https://www.jbbatterychina.com/custom-li-ion-battery-packs.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X