Vad är urladdningshastigheten för ett 24v 20 amp golfvagn batteripaket när det inte används?

Vad är urladdningshastigheten för ett 24v 20 amp golfvagn batteripaket när det inte används?

Vad är urladdningshastigheten för ett 24v 20 amp golfvagn batteripaket när det inte används?
Utan tvekan uppmärksamheten på litiumjonbatterier har vuxit bra genom åren. Och av en tillfällighet börjar fler människor granska dess effektivitet genom att ställa flera frågor om det. En av dessa frågor har att göra med utsläppshastigheten.
Det är viktigt att du har en uppfattning om hur mycket ström som laddas ur batteriet när det inte används. Om du inte redan har köpt en, är det lämpligt att du har den här informationen, eftersom det hjälper dig att avgöra om ett visst batteri är värt att spendera på. Av den anledningen tar det här inlägget dig med på en viktig resa som har att göra med litiumbatterier och urladdningshastigheter.

elverktygsbatteri

elverktygsbatteri

Ansvarsfrihet varierar
Låt oss först rensa luften genom att säga att batterier som laddas ur för mycket när de inte används inte är det bästa batteriet för dig. Lyssna inte på vad någon marknadsförare kan berätta för dig, håll dig borta från sådana produkter. De kommer inte att göra dig något så småningom.
Urladdningshastigheter varierar mycket mellan olika batterier. Med andra ord, a 24v 20 amp golfbilbatteri kan ha en självurladdningshastighet som skiljer sig mycket från utmatningshastigheten för en annan produkt. De är inte alla desamma, så du måste vara försiktig med vad du än köper.
De bästa batterierna har en otroligt långsam urladdningshastighet, så de släpper inte bort alla sina krafter när de är vilande. Vårt fallstudiebatteri är ett bra exempel.

Gränser för självutladdning
Överskott av självurladdning har varit en verklig kamp i den uppladdningsbara batteriindustrin innan litiumbatterierna kom fram. Tyvärr brottas vissa produkttillverkare fortfarande med hur man går runt. Enkelt uttryckt, vissa batterier där ute uppträder fortfarande dåligt när det gäller självurladdningshastigheter.
De flesta uppladdningsbara batterier, som 24v 20 amp golfvagnbatteri, är utformade för att frigöra bitar av sina laddningar inom specifika tidsramar. I de flesta fall gör de det inom ett intervall på 30-talet. På det sättet tappar inte batteriet huvuddelen av sin energi när det inte används. Dessa batterier har hög prestanda eftersom de har en bekväm självurladdningshastighet. Du vill inte spela förmyndare åt något som inte ligger inom de här energikostnadsfästena.

Hur höga urladdningshastigheter skadar batteriet
Uppenbarligen verkar det finnas flera skäl till varför det är dåligt för ett uppladdningsbart batteri att få självurladdning i en alarmerande hastighet. Men för detta inläggs omfattning kommer vi bara att prata om en.
När batterierna inte har några designfunktioner som hindrar dem från att laddas ur i snabb takt är det en indikation på dåliga saker som kommer för batterieägaren. Om det inte gör något åt ​​batteriet kommer det att försvaga det, vilket minskar dess kapacitet och prestanda. Det är så illa som det. Så du är säker med en 24v 20 amp golfvagn batteri eftersom det kan hålla länge även när du inte använder det. Du kan dock behöva ta hänsyn till tillverkarens instruktioner genom att ladda den till en viss nivå innan du sätter den åt sidan.

Spänningen på ett batteri som har laddats ur
Ett av de säkraste sätten att veta hur illa ditt batteri har urladdats är att läsa batterispänningen med en voltmeter eller något. Många har hanterat sina batterier i så dåligt skick och tycker att deras batteri fortfarande är bra. Om du tror att kunskapen om batteriets spänning är det enda kravet för att känna till ett dåligt batteri, då tar du mycket fel.
Det finns bara en tunn linje som skiljer ett bra uppladdningsbart batteri från det som är defekt när det gäller siffror. Så du kan bara vara säker på din batteristatus om du har fått veta det tidigare.
Vad behöver du veta? Det är enkelt - är du medveten om att ett dåligt 12V batteri kan läsa upp till 11.4V när det mäts med en voltmeter? Ett 2V-batteri kan mäta cirka 1.9V? Låter det löjligt? Du kan säga det igen.
Med andra ord, när du bekräftar att en 11.4 V kommer ut från dina batteripoler, överväga att batteriet är urladdat. Det är först när du är okunnig att du fortfarande tänker på att sådana batterier är effektiva.

Ditch bilbatterier
Världen och framtiden för traditionella bilbatterier håller snabbt på att ta slut. Det bästa vi kan göra är att acceptera denna utvecklande verklighet. Vanliga bilbatterier har kortare livslängd eftersom de inte tål djupcykelladdning så länge. Efter några hundra cykler med sådan laddning börjar de slits ut.
Ett batteri som 24v 20 amp golfvagnbatteri har allt som krävs för att klara sådana laddningsrutiner och ändå behålla sin höga prestanda. Idén med bilbatterier bör glömmas bort om du frågar mig. Vi bör göra vad vi kan för att omfamna eran med samtida batterier som litiumbatterier. De är utformade för att upprätthålla genom djupcykelladdning och ändå hålla tidstestet utan att kompromissa med deras egenskaper.
Litiumbatterier kan ladda ut så mycket som 80% av batteriet och fortfarande vara intakta.

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Sammanfattning
Självurladdningshastigheten för ett batteri är fortfarande en av de viktigaste sakerna man måste tänka på innan man bestämmer sig för någon produkt. Det sista som någon vill göra är att köpa ett batteri som laddas ur för mycket när det är vilande. Det kommer att vara början på personens elände eftersom batteriet inte håller länge. Vi pratade också om hur du anger ditt batteris sanna status efter att ha lämnat det ett tag. Att känna till spänningssiffrorna ensam är inte tillräckligt bra. Du måste veta vilka siffror som är indikationer på ett urladdat batteri. Ett 12V batteri kan fortfarande läsa 11.4V när det redan är dåligt. Om du inte får veta det skulle du tro att det fortfarande är bra. Du kan få ett 24v 20 amp golfvagnbatteri och spara dig all hjärtesorg.

För mer om 24v 20 amp golfbil batteripaketkan du besöka Kina litiumjon golfvagn batteritillverkare JB-batteri vid https://www.jbbatterychina.com/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X