Typer av golfvagnens batteripaket

Typer av golfvagnens batteripaket

Typer av golfvagnens batteripaket
Den viktigaste delen av en golfbil är dess strömkälla eller batteri. För en nybörjare eller potentiella ägare av golfbilar är det absolut nödvändigt att veta om batteriet, eftersom det liknar bränsletanken på alla bilar. Oavsett om du köper en helt ny elektrisk golfvagn eller en begagnad, är det viktigt för dig att förstå utbudet av tillgängliga golfvagnbatterier snarare än att bli imponerad av något märke.
Det första man måste veta som golfvagnägare är att batterierna finns i tre olika spänningar 6, 8 och 12. Driften är dock något mer komplicerad. Så till exempel kan ett 36 volts operativsystem köras på sex av 6 volt batterier medan ett operativsystem på 48 volt kan drivas av antingen sex av åtta volt batterier eller kan använda fyra av 12 volt batterier

Nu vet du allt om golfvagn batteri spänning, låt oss gå vidare till de två breda kategorierna av golfbilbatterier som finns tillgängliga för golfvagnägare, nämligen djupcykelbaserat syrabatteri och litiumjonbatterier. Låt oss nu gräva i den grundläggande differentieringen av de två.

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Djupt cykelblybatteri
Blybatteriet går tillbaka så långt som till 1859. Även om det har skett många ändringar sedan dess är de fortfarande populära bland golfvagnägare. Detta beror till stor del på den tolerans som är tidstestad och ekonomiskt värde. I åratal har de därför gjort ett praktiskt val för erfarna golfspelare som undviker att använda professionellt underhåll så mycket som möjligt.

Blybatterier med djup cykel består i grunden av två celler med bly och blyoxid. De underhålls av en lösning av vatten och svavelsyra. Kapaciteten hos en blybatteri beror på nivån av elektrolyter i varje cell. Medan många erfarna golfbilägare tror att de är det bästa valet, kommer new age-experter att berätta för dig på annat sätt och råder dig att välja från litiumjonbatteritillverkare istället.

Litium-ion-batterier
På senare tid har golfcirklar varit full av de många fördelarna med litiumjonbatterier. Den främsta anledningen till att de föredras framför traditionella blybatterier är att de inte upplever spänningsfall som de tidigare. Således, ett litiumjonbatteri när det väljs klokt från en Kina litiumjonbatteripaketstillverkare kan enkelt överleva ett blybatteripaket.

Den största fördelen med litiumjonbatterier som ett 36V litiumgolfbatteri eller ett 48v 20ah litiumjonbatteri tappar inte ström när spänningsfall sjunker. Som ett resultat behåller golfvagnen full hastighet 100% av tiden tills batteriet är urladdat.

Även om priset på ett kvalitets litiumjonbatteri som 48V litiumjonbatteri 100 ah-pris kan tyckas vara avskräckande för traditionister, är faktum att de visar sig vara mycket billigare på lång sikt. Under ett årtionde kommer du därför att betala mycket mindre för litiumjonbatterier jämfört med blybatteri.

konsument-elektroniska batterier-min

konsument-elektroniska batterier-min

För mer om golfvagn batteripaketkan du besöka Kina litiumjon golfvagn batteritillverkare JB-batteri vid https://www.jbbatterychina.com/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X