När är rätt tid att byta litiumbatteripaket för golfvagnar?

När är rätt tid att byta litiumbatteripaket för golfvagnar?

När är rätt tid att byta litiumbatteripaket för golfvagnar?
Som ägare av golfvagn vet du redan att din golfvagn batteri är livlinjen för din golfbil. Men som alla andra elektroniska saker, har golfbatterier också ett begränsat liv. För att köra din golfbil effektivt och få ut det mesta av din golfupplevelse är det därför viktigt att veta när rätt tid är att byta ut ditt golfvagnbatteri och vara beredd på nästa val. Här är några tecken som kan betraktas som indikatorer på att batteriet i din golfbil behöver bytas ut.

Anpassat litiumjonbatteripaket 20

Anpassat litiumjonbatteripaket 20

Problem i acceleration
När din golfvagn batteri är fulladdat, bör den nå toppfart på en gång. Men om du upptäcker att trots laddningen vägrar fordonet att accelerera på vanliga grunder än mindre kuperad terräng, kan det vara ett tecken på att batteriet behöver bytas ut.
Kraftavlopp
Som alla golfare skulle gå med på är en laddning på en golfbil tillräckligt bra för att klara en typisk 18-håls golfrunda som normalt tar cirka 3 till 4 timmar med en hastighet på 10-12 km / timme. När du väl har upptäckt att vagnen börjar sakta ner innan du når ovanstående riktmärke konsekvent, kan du vara säker på att batteriets livslängd tar slut.
Längre laddning
Om du använder ett blybatteri bör det vanligtvis ta cirka 8-10 timmar innan ditt batteri är helt laddat och håller en hel cykel. Men om du upptäcker att den här tiden gradvis ökar och kvällen då ditt batteri laddas ur ofta, kan du se det som ett tecken på utbyte.
Läckor och utbuktningar
Blybatterier består av flytande elektrolyter som möjliggör laddning av enheten. När den elektriska laddningen tappar börjar elektrolyterna försämras. Vid dessa tillfällen kommer du troligtvis att märka utbuktningar i batterifodralet eller läckage eller korrosion på batteripolerna. Detta är det sista tecknet på förfall och kan vara potentiellt farligt. Byt ut batteriet omedelbart för att undvika olyckor.

Kina Lithium Ion Golf Cart Batteritillverkare

Kina Lithium Ion Golf Cart Batteritillverkare

Litiumjonbatteri - ett perfekt val
När du väl har sett behovet av att byta ut ditt golfbilbatteri är det dags att göra ett val. I denna moderna tidsålder, när tiden är dyrbar och du vill ha maximalt värde för pengarna, är det vettigt att välja ett litiumjonbatteri till din golfbil, även om du tidigare har haft ett blybatteri.
Litiumjonbatterier som 48v 100ah lifepo4-batteri för golfbilar eller 36V litiumgolfvagnbatteri kan tyckas vara lite dyrare på förhand, är lätta, tar mindre plats, är säkrare och är underhållsfria.
Dessutom sparar du på energikostnader, potentiella underhålls- och reparationskostnader. Således visar sig ett litiumjonbatteri vara mycket mer kostnadseffektivt på lång sikt. Men om du fortfarande är orolig för kostnaden, en topprankad Kina litiumjonbiltillverkare för golfbilar är en lönsam lösning. Här kan du få ett mycket effektivt litiumjonbatteripaket till ett pris som inte bränner ett hål i fickan.

Dela det här inlägget


en English
X