Är det dags för dina golfbilar att byta till litiumjonbatterier?

Är det dags för dina golfbilar att byta till litiumjonbatterier?

Är det dags för dina golfbilar att byta till litiumjonbatterier?
Så du har varit en golfare i åldrar och har använt blybatterier i din golfvagn så länge du kommer ihåg. Du föredrar att leda syrabatterier eftersom du tycker att de är överkomliga och pålitliga. Så om dina golfvagnbatterier behöver bytas, skulle du förmodligen gå in för samma blysyraalternativ.

Men tänk om vi sa till dig att det du tänkte på som överkomligt har varit en större börda för din ficka än det nya åldersbatteriet för golfbilar - litiumjonbatteriet? Låt oss gräva i några detaljer om litiumjonbatterier för att förklara varför.

Anpassat litiumjonbatteripaket 20

Anpassat litiumjonbatteripaket 20

Glöm underhåll med litiumjonbatterier
Så länge du kommer ihåg har du spenderat timmar på att underhålla ditt blysyrabatteri och kontrollerat om det är vatten och syra. Dessutom har du spenderat mycket tid på rengöring och kontroll av korrosion och läckage som kan vara farliga. Allt detta kan elimineras om du byter till ett kvalitets litiumjonbatteripaket för din golfbil som 36V batteri med litiumgolfvagn eller 48v 100ah lifepo4 batteri för golfbilar. Allt du behöver ladda dem och du är redo att rulla!

Superladdaren
Med blybatterier, som du redan är medveten om om du har använt ett, är att du måste ladda dem i minst 8 till 10 timmar innan du kan ta ut din vagn. Den här tiden minskas drastiskt med hjälp av ett litiumjonbatteri. Du behöver bara ladda den i två eller högst tre timmar innan du är redo för en runda golf.

Med arbetsdagar som tar upp större delen av din tid, skulle det inte vara trevligt om du kunde spendera mindre tid och ansträngning på underhållet av ditt batteri! Med ett litiumjonbatteri som driver din vagn kan du bara åka till spelet i din vagn när du känner för det istället för att spendera timmar på att sprida upp din vagn för spelet.

Vidare, om du var tvungen att resa i en månad kan ditt blybatteri tappa upp till 33% laddning på en enda månad. Å andra sidan tappar litiumjonbatterier endast 2-3% laddning per månad även om de förblir inaktiva. Så om du hade laddat batteriet helt innan du lämnade kan du fortfarande komma tillbaka och ta din vagn för en snurr.

Anpassat litiumjonbatteripaket 7

Anpassat litiumjonbatteripaket 7

Längre livslängd
Detta är den viktigaste delen av jämförelsen mellan blysyra och litiumjonbatterier. Medan traditionella blybatterier kan hålla dig i fem till sex år (förutsatt att du har tagit hand om det) kommer ett litiumjonbatteri lätt att hålla dig mellan åtta till tio år utan underhåll.

Således, som det är uppenbart nu, genom att välja en litiumjonbatteri jämfört med traditionellt blybatteri kan du få en högre kostnad i förväg, men med tiden kommer du att ha sparat på energi, potentiella reparationer och utbyte, för att inte tala om kraftigt sparad tid och ansträngning genom åren. Således, om en brytare tänker på dig, är litiumjonbatteriet vägen att gå!

Dela det här inlägget


en English
X