Välj ett anpassat litiumjonbatteripaket för din golfvagn - Kompromissa inte med ditt spel

Välj ett anpassat litiumjonbatteripaket för din golfvagn - Kompromissa inte med ditt spel

Välj ett anpassat litiumjonbatteripaket för din golfvagn - Kompromissa inte med ditt spel
De flesta golfare är upptagna företagsledare som längtar efter det ena spänningen med golf en gång i veckan. I en tid när du är redo för ditt spel kan batteriet som ger upp dig, vägrar att accelerera eller sakta ner i en stigning uppåt kan vara upprörande minst sagt. Det skulle inte vara någon överdrift att säga att för en optimal golfupplevelse är en golfbil som drivs med ett supergolfvagnbatteri absolut nödvändigt.

Som någon golfexpert säger till dig, om det finns något batteri som passar räkningen, måste det vara det senaste 36V batteri med litiumgolfvagn eller 48v 20ah litiumjonbatteri som har en klar fördel framför alla blybatterier. Vissa traditionister skulle kanske säga att prisfaktorn för blybatterier fortfarande gör dem till ett bättre val jämfört med litiumjon-motsvarigheterna. Men om du tittar noga stämmer det argumentet inte. Låt oss berätta varför.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Mindre laddningstid
För att upprätthålla god hastighet över alla golfterrängar måste din golfbil upprätthålla konstant kraft. Som du kanske har upplevt med blybatterierbörjar golfbilar sakta ner när kraften tappar. För att ladda den maximalt behöver du minst 8 till 10 timmar. Men med ett litiumjonbatteri finns det inget sådant problem. Även när laddningen börjar ta slut påverkar den inte din vagns hastighet eller prestanda. Dessutom behöver du maximalt 100 till 2 timmar för att få tillbaka den till 3% laddning. Om du är i ett särskilt bråttom kan din kundvagn laddas upp till bra 80% på bara en timme!

Batteriets livslängd
Ett genomsnittligt blybatteri räcker i upp till 500 till 1000 cykler. A litiumjonbatteri å andra sidan varar betydligt längre upp till 2000 cykler. Detta beror på att de senaste litiumjonbatterierna drivs med ett batterihanteringssystem (BMS) som säkerställer att det fungerar till sin optimala kapacitet.

Inget underhåll
En av de viktigaste sakerna, en golfvagnägare måste alltid vara försiktig med blybatterier är kemiska spill och syraläckage. Dessa kan inte bara skada ditt fordon utan kan vara extremt farliga och också hälsofarliga. Det finns inget sådant underhållsproblem med litiumjonbatterier eftersom de förblir helt förseglade. Allt du behöver göra är att ladda det och det är redo för en snurrning.

Anpassat litiumjonbatteripaket 13

Anpassat litiumjonbatteripaket 13

När du väljer ett litiumjonbatteri istället för ett blybatteri, sparar du således energikostnader, underhållskostnader och potentiella reparationskostnader. Dessutom sparar du på helt nya litiumjonbatterier i golfbilar, som varar tio år eller så, även på ersättningskostnader. Så, för dem som argumenterar för prisfaktorn för litiumjonbatterier, skulle du inte vara omöjlig om du påstår att det på lång sikt litiumjon golfvagn batteri visar sig vara mer valuta för pengarna jämfört med dess blysyra-motsvarighet.

Dela det här inlägget


en English
X