Hur man byter till ett anpassat litiumjon-golfvagnbatteripaket kan hjälpa till att förbättra prestanda

Hur man byter till ett anpassat litiumjon-golfvagnbatteripaket kan hjälpa till att förbättra prestanda

Hur man byter till ett anpassat litiumjon-golfvagnbatteripaket kan hjälpa till att förbättra prestanda

Golfbilar är mycket funktionella. Dessa små motorfordon har gjort förflyttningen av golfare och deras utrustning över breda golfbanor extremt bekväm. Hittills har de flesta golfbilar utrustats med blybatterier. Men modern design byter nu blysyravarianterna med litiumjonbatterier.

Poängen. Litiumjon golfvagnbatterier har stor inverkan på prestanda. Här är hur.

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Högre bärförmåga
Om du är en ivrig golfare har du säkerligen varit i en situation där det kändes som att golfvagnen trampade längs greenerna, särskilt när du tacklar en lutning. Om du bara kunde få det att gå snabbare!

De gamla gamla blybatterierna kan vara fel.

Jämfört minskar litiumjonbatterierna sin storlek med hälften. Inte bara det, de är bara en tredjedel av vikten av blybatterier. Båda dessa faktorer förlänger golfvagnens totala viktkapacitet. Det fungerar ut till ungefär två medelstora vuxna eller motsvarande i vikt om vi funderar på utrustning.

Således ökar litiumjonbatterier golfvagnens bärförmåga utan att kompromissa med hastighet eller prestanda.

Den största fördelen med ett litiumjonbatteri är förmågan att navigera i vilken terräng som helst eller ge samma effekt oavsett laddningsnivå.

snabbladdning
Laddnings- / urladdningshastigheten för litiumjonbatterier är ännu en faktor som ger dem en fördel över sina motsvarigheter.

Varje golfbil i en flotta är en investering. Och en hög grad av otillgänglighet, antingen för att det tar för lång tid att ladda eller om de fastnar i underhåll, påverkar lönsamheten.

Blybaserade golfvagnbatterier ta i genomsnitt 8 timmar att ladda till full kapacitet. Tvärtom kan litiumjonbatterier laddas till 80% av deras kapacitet på cirka en timme och 100% på 2.5 till 3 timmar. Det är nästan hälften av den tid som blysyra motsvarigheter kräver. Skillnaden innebär att en golfbana kan fungera med en mindre flotta eftersom tillgången på befintliga fordon automatiskt ökar.

En snabb laddningscykel innebär också att de flesta golfbilar kommer tillbaka på banan efter en snabb start. Ett annat vanligt problem med att ladda batterier till mindre än 100% kapacitet är att de kan skadas. Så är inte fallet med litiumjonbatterier.

lågt underhåll
Om du vill trimma några utgifter kan byte av blybatteri mot litiumjon hjälpa till att minska kostnaderna för underhåll. ''

För att golfbilar ska vara i bästa driftsförhållande måste deras olika komponenter och batterier underhållas regelbundet. Med tanke på att litiumjon-golfvagnbatterier är bra på alla typer av terräng och är lättare, minskar det slitaget. Det gör att du kan ta bort arbetet som behövs för regelbunden underhåll och inköp av underhållsprodukter och verktyg.

 

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

Litiumjon golfvagnbatterier förhindra också att fordonet sliter på gräsytorna.

På det hela taget är litiumjon-golfbatterier säkra; de har inte syror som av misstag kan spillas eller läcka.

Dela det här inlägget


en English
X