Förstå China 24v 100ah litiumjonbatteriteknik för bättre resultat

Förstå China 24v 100ah litiumjonbatteriteknik för bättre resultat

Förstå China 24v 100ah litiumjonbatteriteknik för bättre resultat
Det finns olika litiumjärnfosfatbatteritillverkare idag erbjuder energilösningar på marknaden. Även om tillverkarna inte är desamma, finns det olika saker som gör att vissa sticker ut från andra. Det finns många begränsningar som dessa batterier har, men med rätt teknik kan så många av problemen lösas ganska enkelt och enkelt. En kinesisk litiumbatteritillverkare som JB-batteri har funnits i många år och förstår batteriets funktion och den senaste tekniken.

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Kostnad är en av de frågor som påverkar litiumbatterier. Jämfört med nickelkadmiumceller är dessa batterier lite dyra att skapa. Detta kan vara en faktor när massproduktion av konsumentartiklar övervägs. Ytterligare kostnader kan vara ett problem.

Även om denna teknik har funnits i många år är den fortfarande ganska omogen och många saker kan behöva utvecklas för att den ska vara stabil. Det anses fortfarande vara en utvecklingsteknik, särskilt på grund av de många förändringar och introduktioner som görs då och då. Eftersom det fortfarande utvecklas är det ännu inte konstant, och vissa kan se detta som en nackdel. Men på grund av hur ofta nya tekniker inom detta område utvecklas kan det ses som fördelaktigt eftersom det innebär att bättre och nyare lösningar fortfarande kan introduceras. Det betyder att tekniken blir bättre med tiden vilket fungerar som en stor fördel.

Även om detta kanske inte är en nackdel eller fördel i sin helhet, är det viktigt att komma ihåg att lagring av batterierna på en sval plats är en stor fördel och kan sakta åldringsprocessen ganska kraftigt. Detta inkluderar även andra kemier. Vi rekommenderar att batterierna förvaras under cirka 5 grader. Det hjälper också till att säkerställa att före lagring litiumjonbatterier är delvis laddade. Nivån kan ligga mellan 40-50%.

Med beaktande av alla faktorer har li-ion-batterier många stora fördelar som överskrider begränsningarna. Tekniken har funnit bred användning globalt, och detta kan gå ännu högre med tiden. Genom att uppskatta begränsningarna har JB-batterier ständigt skapat bättre fungerande batterier för att underlätta olika applikationer.

Litiumjonbatterier har massproducerats i några decennier nu och hittas idag på flygplan, bilar och telefoner. Batterierna har varit ganska framgångsrika i energibranschen, men nackdelarna kan inte ignoreras. Men många diskussioner pågår varannan dag, och det är detta som har lett till förbättringar inom detta område.

Litiumbatterier har olika komponenter, det finns en katod som hjälper till att bestämma batteriets spänning och kapacitet. Det är där litiumjonerna härrör från. Det finns också en anod som möjliggör elektrisk strömflöde, strömmen flyter genom en extern krets. När batteriet har laddats stannar dessa litiumjoner i anoden.

Anpassat litiumjonbatteripaket 6

Anpassat litiumjonbatteripaket 6

Batterierna har också elektrolyt som är gjord av tillsatser, lösningsmedel och salter. Dessa fungerar som litiumjonledningen mellan anoden och katoden. Det sista är separator. Detta är en fysisk barriär som separerar anoden och katoden.

JB-batteriet skapar 72v 100 Ah Lifepo4 batteripaket, litiumjonbatterierna 48v 100ah, 25v 100ah. Batterierna har Deep Sleep-funktion.

Dela det här inlägget


en English
X