Överlägsenhet i Kina 72v 200ah lifepo4 batteripaket jämfört med andra

Överlägsenhet i Kina 72v 200ah lifepo4 batteripaket jämfört med andra

Överlägsenhet i Kina 72v 200ah lifepo4 batteripaket jämfört med andra

Litiumbatterier är enastående jämfört med andra typer av batterier eftersom de har en hög energitäthet. De kostar också mindre för varje cykel. Vad som bör noteras är dock att termen litiumbatteri är något tvetydig. Här finns cirka sex vanliga litiumbatterikemikalier, och alla har sina egna fördelar och nackdelar. När det gäller applikationer av förnybar energi är litiumjärnfosfatkemi den mest dominerande. Detta är kemi med stor säkerhet och termisk stabilitet. Det har också en lång livslängd, höga betyg när det gäller ström och toleransmissbruk.

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Denna kemi är stabil jämfört med andra litiumkemier. Batterier monteras vanligtvis med säkert katodmaterial, vilket är järnfosfat. Jämfört med andra alternativ kan järnfosfat främja mycket starka molekylära bindningar, vilket hjälper det att motstå extrema förhållanden under laddning. Det förlänger också livslängden och säkerställer att kemisk integritet bibehålls under cykler. Det är detta som ger stor termisk stabilitet till batterierna. Det säkerställer också att de är toleranta mot missbruk och har en lång livslängd.

Lifepo4-batterierna överhettas inte och de kasseras inte till den termiska bortgången. Detta minskar risken för antändning eller överhettning efter utsättning för tuffa miljöer och rigorös felhantering.

Bly-syra översvämmas vanligtvis, liksom andra batterikemikalier. Litiumbatterier avger emellertid inte farliga gaser som syre och väte. Det finns också en låg risk för exponering för kaustiska elektrolyter, som kaliumhydroxid och svavelsyra. I många fall kan batterierna enkelt förvaras i trånga utrymmen utan risk för explosion. När systemet är väl utformat kan det hända att det inte finns något behov av aktiv ventilation eller kylning.

Precis som blybatterier är litiumbatterier gjorda av många celler, för blybatterier sträcker sig den nominella spänningen vid 2v / cell. Litiumbatterieceller spärrar vanligtvis en nominell spänning på 3.2 v. Detta innebär att för att skapa ett 12v-batteri kommer fyra celler att behövas och de måste anslutas. Med åtta celler i serie uppnås 24V litiumjon-djupcykelbatteri med 25.6v.

Du har nu möjlighet 48v litiumjonbatteripaket för golfvagnen är gjord av sexton celler i en serie, med 51.2v som nominell spänning. De olika spänningarna fungerar vanligtvis bra med de typiska 48, 24 och 12v-omformarna.

Dessa sorter används vanligtvis för byte av blybatterier. Anledningen till att detta är möjligt är att laddningsspänningarna är lika.
12v 105ah litiumjonbatteri har vanligtvis en maximal laddningsspänning mellan 14.4v-14.6v. Detta beror dock på tillverkarens rekommendationer.

litiumjon golfvagn batteripaketstillverkare

litiumjon golfvagn batteripaketstillverkare

Det som gör litiumbatterier unika är att det inte är ett måste för dem att ha en absorptionsladdning. De behöver inte heller vara i konstant spänning under långa perioder. När den maximala laddningsspänningen nås behöver batteriet inte fortsätta laddningen. Denna urladdningsegenskap hos 72v 200ah lifepo4 batteripaket och andra batterier gör dem till en så unik sak.

Under urladdning kan dessa batterier hålla en högre spänning jämfört med blybatterier. Välj det bästa Kinesisk tillverkare av litiumbatterier kan vara ett utmärkt sätt att säkerställa att det upphandlade batteriet alltid är säkert och funktionellt.

Dela det här inlägget


en English
X