De saker du kan förvänta dig med framtida Kina 72v 50ah lifepo4 batteripaket och andra litiumjonbatterier

De saker du kan förvänta dig med framtida Kina 72v 50ah lifepo4 batteripaket och andra litiumjonbatterier

De saker du kan förvänta dig med framtida Kina 72v 50ah lifepo4 batteripaket och andra litiumjonbatterier
Batterier har utvecklats snabbt genom åren, och detta har gått igenom olika stadier. Många kemiska kombinationer har gjorts och implementerats för att ta reda på hur ett bra batteri kan uppnås. Allt började med en voltaisk hög och gick till Daniell-cellen. Därefter kom bly-syra-nickelkadmiumbatteri att utvecklas till det alkaliska batteriet. Efter det kom nickel-metallhydrid och slutligen introducerades ett litiumjonbatteri. Dessa litiumjonbatterier finns i olika storlekar och former och olika effektkapaciteter.
Arbeta

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Litiumjonbatterier innehåller vanligtvis metall, litium, syre och grafit. Detta är vad som möjliggör laddnings- och urladdningscykeln. När man producerar den energi som behövs rör sig litium vanligtvis tillbaka till katoden genom elektrolyten. När laddningen är klar flyttas joner vanligtvis till anoden. Denna cykel fortsätter och pågår en stund innan jonstyrkan försämras när det gäller elektrisk laddning. Litiumjon har vanligtvis 250 Wh / kg medan NiMH har 90Wh / kg. Detta är en stor och signifikant skillnad.

Orosparametrar

Det finns tio parametrar som täcks av 72v 50ah lifepo4 batteripaket och andra under utveckling. Dessa är lång hållbarhet, lägre självurladdning, snabb laddning, giftfri, brett driftsområde i temperatur, bättre säkerhet, längre livslängd, överkomlig kostnad, specifik effekt och hög specifik energi.
Under de tidigare stadierna kostar dessa batterier mycket jämfört med vad som finns idag. Detta beror på de många fördelarna med batteripaketet och efterfrågan på detsamma. 48v litiumjonbatteri 100ah priset har sjunkit drastiskt, liksom priset på andra batterier. Det finns stora planer på att göra litiumjonbatterier ännu bättre för elbilar.

Ny era

Försäljningen av litiumjonbatterier var tidigare mycket lägre än vad som är fallet idag. Med denna trend och hur populärt batterierna fortsätter att bli, kan det gå ännu högre de närmaste åren. Detta beror särskilt på populariteten hos elbilar. Tillväxthastigheten för batterierna är mer betydelsefull i Kina, Japan och Europa än i USA. Man beräknar att människor kommer att konsumera ännu mer av batteripaketet fram till 2035.

Framtida

Mycket utvecklas fortfarande vad gäller litiumjonbatterier. Även om litiumbatteripaket fortfarande används i serie eller parallellt för att leverera önskad spänning, kapacitet, densitet och effekt, finns det inget som säger hur framtiden kommer att se ut. Andelen och innehållet i de råvaror som används för att tillverka batterierna har förändrats under åren för att göra dem mer kapabla. Det finns mål att skapa batterier som kan nå över 700 wh / kg.

Anpassat litiumjonbatteripaket 15

Anpassat litiumjonbatteripaket 15

I slutändan förblir litiumjonbatterierna mer effektiva och billigare än andra. Det finns fortfarande stora förändringar som kommer att komma med tiden. JB-batteriet, en ledande kinesisk litiumbatteritillverkare, har också lett till förändringar av litiumjonbatterier. Idag har alla deras batterier en djup sömnfunktion. De är ledande inom produktion av 72v 50ah lifepo4 batteripaket, 24v 100ah litiumjonbatterier, 12v 105ah litiumjonbatteri bland andra.

Det finns definitivt mer att se fram emot på detta område, och litiumjärnfosfatbatteritillverkare arbetar hårt för att ge de mest överlägsna litiumjonbatterierna till världen.

För mer information om Kina 72v 100ah lifepo4 batteripaket kan du besöka JB Battery på https://www.jbbatterychina.com för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X