Kina 24v litiumjonbatteripaket och hur sådana batterier fungerar

Kina 24v litiumjonbatteripaket och hur sådana batterier fungerar

Kina 24v litiumjonbatteripaket och hur sådana batterier fungerar

Miljoner över hela världen använder litiumjonbatterier regelbundet. Batterier är ganska populära idag, och de används i så många typer av enheter som elbilar, bärbara datorer och telefoner. Anledningen till deras popularitet är de många fördelarna de har. De är inte bara lätta utan har också en hög energitäthet. De kan debiteras så många gånger utan att förlora sin effektivitet också.

Grunderna
Litiumjonbatterier finns i alla former och storlekar. Detta inkluderar 24V litiumjonbatteri, 72v 100ah lifepo4 batteripaket, 48v litiumjonbatteripaket för golfbil och 12v 105 ah litiumjonbatteri.

Anpassat litiumjonbatteripaket 20

Anpassat litiumjonbatteripaket 20

Normalt har batteriet strömuppsamlare, en anod, katod, separator och elektrolyt. Litium är vanligtvis i katoden och anoden, medan elektrolyten fungerar som bärare av litiumjon som har laddats positivt mot anoden och katoden genom separatorn.

När litiumjoner rör sig genererar de fria elektroner. Elektronerna är vanligtvis baserade på anoden, och detta genererar kraft. När detta är gjort strömmar strömmen sedan genom enheten som ska få ström. Det kan vara vilken gadget som helst och den kallas en negativ strömsamlare. I batteriet blockeras elektronflödet på grund av förekomsten av separatorblock.

Laddning och urladdning
Under urladdningsprocessen överförs strömmen till enheten som ansluten. Därefter finns det bostaden som skickar joner till katoden. Under denna process flyttade elektroner från ena änden till den andra, när de ansluts till enheten händer saker vice versa. Detta innebär att katoden frigör litiumjoner och anodens tur att ta emot dem. Processen fortsätter och pågår under cykeln. Efter varje cykel sjunker batteriets livslängd långsamt. De bästa batterierna kan fortfarande behålla åttio procent av kapaciteten även när 1000 cykler är klara.

Energitäthet och effekttäthet
Litiumjonbatterier är nära kopplade till många begrepp; en av de vanligaste är energi och effekttäthet. Vanligtvis skulle energitätheten mätas i termer av wattimmar per KG. Effektdensitet beräknas däremot som massa. Detta betyder att det som händer är som att dränera i poolen. Polens storlek är energitätheten. Effektdensiteten fungerar som att dränera poolen. Konceptet blir lite lätt att förstå när man uttrycker det här. Det vill säga att när ett batteri har hög kapacitet kan det erbjuda en elektrisk laddning och under en längre tid.

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Att förstå hur litiumjonbatterier fungerar kan hjälpa dig att uppskatta vad batteriet kan hjälpa till att uppnå i olika inställningar. Att välja litiumjärnfosfatbatteritillverkare med kunskapen och verktygen för att skapa det bästa av denna teknik är en extra fördel. JB-batteri är en av de mest idealiska tillverkarna och leverantörerna som hanterar olika litiumjonbatterier. Batterierna kan också skräddarsys för att tjäna specifika ändamål. Detta är en av de största sakerna som bör ses på, särskilt av specifika berörda processer. Olika prylar gav olika krav, och det är viktigt att alltid välja det bästa för optimal prestanda.

Dela det här inlägget


en English
X