48v litiumjonbatteripaket för golfbil och varför golfbanor behöver dem

48v litiumjonbatteripaket för golfbil och varför golfbanor behöver dem

48v litiumjonbatteripaket för golfbil och varför golfbanor behöver dem från tillverkaren av 48V litiumjonbilar

Golfbilar är viktiga på vissa ställen, och många föredrar att använda dem för transport på golfbanor. Den vanligaste typen av batteri som har använts på golfbilar är en blysyra med djup cykel. Nuvarande, litiumjonbatterier verkar vara det bästa valet för de flesta golfbanechefer på grund av de många fördelar som är förknippade med dem. Att få rätt batteri för en golfbil kan bära stora fördelar för användaren när alla saker beaktas.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Vikt
Som tidigare nämnts användes blysyraenheter oftare i golfbilar. Men litiumjonbatterier väger så mycket mindre i jämförelse. Detta ger dem en fördel. Det betyder att när litiumjonbatterier används väger de inte så mycket, och det betyder att de får bära fler saker och människor och röra sig snabbare. Batteriets storlek hindrar inte prestanda på något sätt.
Bly-syddrivna golfbilar brukar kämpa på kullar. Litiumbatterier har inte det problemet. Det innebär att det tar kortare tid att täcka områden.

Laddning
Laddning kan påverka tillgängligheten av en golfbil, särskilt med tanke på storleken på golfbilflottan. Vanligtvis tar blybatterier cirka 8 timmar innan fulladdning.

Litiumjonbatterier laddar däremot upp till 80% inom en timme eller mindre. Detta innebär att golfvagnen har låg stilleståndstid och att det inte behövs för många vagnar samtidigt. Jämfört med andra skadar litiumbatterier inte på grund av att de inte laddas till kapacitet.

Underhåll
Konventionella blybatterier kräver regelbundet underhåll. Det finns vanligtvis mycket stillestånd som kan hålla golfare från golfbanor, ibland i timmar. För litiumjonbatterier krävs inget underhåll. Detta innebär att man inte behöver köpa olika produkter och verktyg för underhåll. Dessutom har batterierna inte syra och därför kan inga farliga spill uppstå.

Livscykel
Jämfört med andra typer av batterier är Li-ion-batteriernas livslängd mycket längre. Urladdnings- och laddningscykeln kan vara upp till 5000. Traditionella batterier blir vanligtvis värdelösa efter tusen cykler. Med tiden sparar detta en hel del tid. Litiumbatterier har vanligtvis högre priser, men de är idealiska för användning på lång sikt.

Teknologi
De flesta litiumjonbatterier har en inbyggd BMS-funktion. BMS betyder batterihanteringssystem. Systemets roll är att säkerställa att enheterna inte blir överladdade eller överdrivna oavsiktligt.

Om energilagret råkar värmas upp förhindrar kretsarna i batteriet att värma upp enheten. Det är därför litiumjonbatterier är bäst för golfbilar.

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

JB-batterier finns i de mest tillförlitliga litiumjonbatterierna. Detta inkluderar 48v litiumjonbatteripaket för golfbilar. Det finns också andra litiumjonbatteripaket som 72v 100ah lifepo4 batteripaket, 24v 100ah litiumjonbatteri, 12v 105ah litiumjonbatteri, bland andra.

Att välja de bästa tillverkarna av litiumjonfosfatbatterier innebär tillförlitlighet och funktionalitet i slutet av dagen. Mer om 48v litiumjonbatteripaket för golfbilkan du besöka https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X