Kina tillverkare av litiumjonbatteripaket och gör batterierna bättre för användning

Kina tillverkare av litiumjonbatteripaket och gör batterierna bättre för användning

Kina tillverkare av litiumjonbatteripaket och gör batterierna bättre för användning

Litiumjonbatterier har en åldrande fråga, och detta är ett område där många tillverkare inte pratar om. Det försämras kapacitet, vanligtvis märks när ett år är över oavsett om batteriet används. Batterier tenderar också att gå sönder under ett intervall på två till tre år. Det är viktigt att notera att andra typer av batterier också har degenerativa effekter relaterade till ålder.

JB-batteriet har arbetat hårt för att förbättra sina litiumjonbatterier för att göra dem säkrare, effektivare och pålitligare. De nya kemiska kombinationerna förbättras mer och nya versioner introduceras då och då i snabb framsteg. På grund av hur ofta batterier införs och nya ändringar görs är batteriåldern fortfarande lite svår att bedöma.

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Anpassat litiumjonbatteripaket 26

Kinesiska tillverkare av litiumbatterier rekommenderar att batterierna förvaras på svala platser för att bromsa åldrandet. Detta rekommenderas även för andra kemier. Rekommenderad förvaring är vid en temperatur på 15 grader Celsius. Det rekommenderas också att batteriet laddas särskilt innan det lagras, en laddning på 40% fungerar bra.

Det finns många typer av litiumjonbatterier som kan nås från JB-batterier. Dessa inkluderar 72v 100ah lifepo4 batteripaket, 24v 100ah litiumjonbatteri, 12v 105 ah litiumjonbatteri och 48 v litiumjonbatteri för golfbil. Det finns också andra typer av batterier, alla med olika kapacitet. Dessa kan skräddarsys för att passa och passa olika applikationer med olika effektbehov.

Det finns celler som är idealiska för applikationer som inte behöver ultratunna geometrier, till exempel mobil dator. Det finns emellertid tillfällen där smala förpackningar kan behövas, och i ett sådant fall kan en prismatisk litiumjoncell vara ett utmärkt val. När sådana specifikationer krävs kan det kosta mer, men funktionaliteten och lagrad energi gör det värt det.
Litiumjonbatterier erbjuder hög energitäthet och det finns potential att uppnå ännu högre kapacitet i framtiden.

När batterierna är nya krävs inte längre förberedelse. Allt som måste göras är en regelbunden avgift, och allt annat faller på plats. Självurladdningshastigheten är ganska låg jämfört med nickelbaserade batterier. Detta är en av de största fördelarna och vad som gör litiumjonbatterier så överlägsna jämfört med andra batterialternativ.

Även om det är sant att litiumjonbatterier kräver kretsskydd för att hålla ström och spänning i säkra gränser, är det fortfarande en extra fördel eftersom det säkerställer att olyckor minskas kraftigt. När de inte används tenderar batterierna också att åldras, men åldringseffekten kan också kontrolleras.

En av de största problemen är att det finns transportrestriktioner. Sändningar med stora mängder kan vara föremål för vissa kontrollåtgärder, vilket gör det lite svårt att transportera batterierna. Å andra sidan är bärbara batterier i de flesta fall inte begränsade.

Anpassat litiumjonbatteripaket 7

Anpassat litiumjonbatteripaket 7

Att hantera den bästa tillverkaren av litiumjonbatterier är en vettig sak att göra. En tillverkare som förstår fördelarna och nackdelarna med litiumjonbatterier som JB-batterier kan enkelt göra justeringar så att nackdelarna hålls låga och batterierna görs ännu mer funktionella. till JB-batteri kl https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X