Funktionella komponenter som används för att tillverka Kina 24V litiumjon djupcykelbatteripaket och andra

Funktionella komponenter som används för att tillverka Kina 24V litiumjon djupcykelbatteripaket och andra

Funktionella komponenter som används för att tillverka Kina 24V litiumjon djupcykelbatteripaket och andra
Du har nu möjlighet litium jon batteri består av tre funktionella komponenter. Dessa är de negativa och positiva elektroderna och en elektrolyt. Vanligtvis är den negativa elektroden för konventionella celler koltillverkad, medan den positiva elektroden är tillverkad av metalloxid.

Elektrolyten som används i de flesta fall är litiumsalt som finns i det organiska lösningsmedlet. Elektrokemiska typer av elektroder vänder vanligtvis mellan katoden och anoden, men detta beror på strömflödesriktningen i cellen.

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Den vanligaste anoden kommersiellt är grafit. Anoden är den negativa elektroden. I sitt litifierade tillstånd korrelerar den till en kapacitet på 372 mAh / g. Generellt kan den positiva elektroden vara ett av tre material. Det kan förändras oxid som litiumkobaltoxid, det kan vara en polyanion som litiumjärnfosfat, eller det kan vara en spinel som litiummanganoxid. I den senaste utvecklingen har elektroder innehållande grafen använts. Dessa är vanligtvis baserade på 3D- och 3D-grafenstrukturer. De har använts som elektrodkomponenter i litiumbatterier.

Vanligtvis är en elektrolyt en blandning av olika organiska karbonater som dietylkarbonat och etylenkarbonat, som kombinerar några komplexa litiumjoner. Dessa är icke-vattenhaltiga elektrolyter som använder anionsalter som är icke-koordinerande. Salterna inkluderar saker som litiumhexafluorfosfat, litiumtrifoliat, litiumtetrafluorborat och litiumperklorat.

Säkerhet, liv, energitäthet och spänning hos litiumjonbatterier påverkas av materialval. Därför har de största ansträngningarna varit att utforska ny arkitektur genom att använda nanoteknik för att förbättra prestanda. De största intresseområdena inkluderar elektrodmaterial som är i nano-skala samt alternativa elektrodstrukturer.

Rent litium är mycket reaktivt och reagerar ganska kraftigt med vatten som bildar litiumhydroxid och vätgas. Detta innebär att icke-vattenhaltiga elektrolyter ofta används och de förseglas hårt för att säkerställa att ingen fukt kommer in i batteripaketet.

Litiumjonbatteripaket tenderar att vara dyrare än NiCad-batterier, men de brukar fungera i ett bredare temperaturområde och har stor energitäthet i jämförelse. Vanligtvis behövs en skyddskrets för att begränsa toppspänningen.

En typisk litiumjoncell för en bärbar dator innehåller vanligtvis:
• Spänningskran
• Spänningsregulatorns krets
• Temperatursensor
• Laddningsövervakare

Ovanstående komponenter är avsedda att övervaka det aktuella flödet och laddningstillståndet, registrera full laddningskapacitet och övervaka temperaturförändringar.
Utformningen av litiumjonbatterier minskar risken för kortslutning, vilket är en bra sak.

Litiumjonceller finns i så många former och storlekar. De kan vara små och cylindriska med en solid kropp och utan terminaler. Å andra sidan kan de vara stora och cylindriska med solida kroppar och med gängade terminaler.

De kan vara påse eller platta med en platt mjuk kropp som de som används i mobiltelefoner. De kan också ha plastfodral med gängade terminaler som fallet med elektriska fordonspaket.

Anpassat litiumjonbatteripaket 8

Anpassat litiumjonbatteripaket 8

JB Battery är en av de bästa kinesiska litiumbatteritillverkarna som hanterar batterier och med olika kapacitet. 48v litiumjonbatteripaket för golfvagnen är ett av de batterier som tillverkats av denna tillverkare av litiumjärnfosfatbatterier. Andra alternativ inkluderar 24v litiumjon-djupcykelbatteri, 12v 105ah litiumjonbatteri bland annat. För mer om Kina 24v litiumjondjupcykelbatteripaket och andra kan du besöka JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X