Saker som kinesiska litiumjon-golfbilar tillverkare av batteripaket borde förstå

Saker som kinesiska litiumjon-golfbilar tillverkare av batteripaket borde förstå

Saker som kinesiska litiumjon-golfbilar tillverkare av batteripaket borde förstå

Det bästa Kinesiska tillverkare av litiumjon-golfbilar har en djup förståelse för li-jonteknologin, varför de kan skapa några av de bästa kraftlösningarna idag. Detta är en utvecklingsteknik som har funnits i några decennier. Området visar mycket potential och nya saker upptäcks varannan dag.

De olika komponenterna i litiumjonbatteriet måste införlivas i rätt proportioner och ställas in för att det ska fungera som det ska. Detta är något som de bästa spelarna på marknaden, som JB-batteri, känner till och levererar till perfektion.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Funktionella elektrolyter
Varje litiumjonbatteri måste ha funktionella elektrolyter. Ett av de mest ekonomiska och effektiva sätten att ställa in den riktade elektrolytegenskapen är att införliva en tredje komponent, även om den är i mindre koncentrationer. Detta är vad som kallas en tillsats. När en tillsats tillsättes i små mängder påverkas inte egenskaperna för bulkelektrolytsystem, och den riktade egenskapen tenderar att bli ännu bättre.

Det finns så många tillsatser som redan har återställts och de kan delas in i olika kategorier. Dessa är:
1. Tillsatserna som använder kemiska modifieringar av SEI]
2. Tillsatser för att förbättra jons ledningsegenskaper
3. Och tillsatser som förbättrar cellsäkerheten som att förhindra överladdning

Laddning och urladdning
Under urladdningsprocessen bär litiumjoner batteriström från den negativa elektroden till den positiva genom en separatormembran och icke-vattenhaltig elektrolyt. Under laddningsprocessen tillför den externa strömkällan eller laddningskretsen en högre spänning än den som produceras av batteriet men med samma polaritet. Detta tvingar ett laddningsströmflöde i batteriet och rör sig från den positiva elektroden mot den negativa elektroden. Detta är omvänd riktning under normala förhållanden. Jonerna migrerar sedan från den positiva elektroden till den negativa och de är inbäddade i elektrodmaterialet, som är poröst. Processen kallas intercalation.

Under normala driftsförhållanden kan energiförlusten som uppstår genom elektrisk motståndskontakt vid gränsytorna mellan kontakterna med strömuppsamlarna och elektrodlagren cirka 20% av batteriernas energiflöde.

Tillvägagångssätt
Förfarandet för att ladda enstaka Li-ion-batterier och de kompletta li-ion-batterierna är lite annorlunda. Enstaka celler laddas i olika steg. Detta inkluderar konstant ström och konstant spänning.

En uppsättning litiumjonceller i en serie laddas vanligtvis i tre steg. Dessa inkluderar konstant spänning, balans och konstant ström. I den konstanta fasen tillför laddaren en konstant ström till batteriet och ökar spänningen tills gränsen per cell uppnås.

Laddningsströmmen reduceras till genomsnittet i balansfasen och de enskilda cellerna bringas till en balans.

I den konstanta fasen appliceras spänning på maximal cellspänning gånger cellnumren i serien, strömmen sjunker sedan till noll.

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Det bästa litiumjärnfosfatbatteriet tillverkar linje JB-batteri förstår alla saker som är förknippade med li-jontekniken. Denna kunskap används för att producera ett 72v 100ah lifepo4 batteripaket, 24v 100ah litiumjonbatteri och 12v 105ah litiumjonbatteri. För mer om kinesiska litiumjon golfbilar tillverkare av batteripaketkan du besöka JB-batteri at https://www.jbbatterychina.com/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X