Varför välja en pålitlig kinesisk tillverkare av litiumjonbatteripaket

Varför välja en pålitlig kinesisk tillverkare av litiumjonbatteripaket

Varför välja en pålitlig kinesisk litiumjonbatteritillverkare

Även om det finns många fördelar associerade med litiumjonbatterier, det finns många nackdelar som bör övervägas. Det viktigaste är att få ett batteri som inte bara är funktionellt utan också effektivt och hållbart. När detta kan uppnås fungerar saker bra för köparen.

En av de viktigaste sakerna att tänka på är säkerhet. När spännings- och strömbegränsningarna inte är uppfyllda är det mycket troligt att en explosion kan inträffa. Detta betyder att litiumjonbatterier kan orsaka en fara och fara för användaren om de är defekta eller inte byggda på rätt sätt. Det är därför det är viktigt att välja batteriet noggrant. Ett av de sätt som kan hjälpa till att begränsa förekomsten av fel och explosioner är att välja rätt litiumjonstillverkare.

Anpassat litiumjonbatteripaket 20

Anpassat litiumjonbatteripaket 20

Extrema temperaturer
Litiumjärnfosfatbatteritillverkare kan ge vägledning om hur batterier ska användas. Detta inkluderar den rekommenderade temperaturen; laddningstemperaturerna tenderar att vara strängare än driftsgränser, medan litiumjonkemi tenderar att fungera bra inom förhöjda temperaturer jämfört med andra, när det finns långvarig exponering för värme, minskar batteriets livslängd avsevärt. Det är därför tillverkarna borde ge mycket specifik information om användningen av sina batterier för att undvika sådana saker.

När de tillverkas bra erbjuder batterierna bra laddningsprestanda, särskilt i svalare temperaturer, och det är därför som snabb laddning uppnås när temperaturområdet ligger mellan 5 grader och 45 grader. Laddning måste utföras inom ett specifikt temperaturintervall för bästa resultat. När temperaturen ligger mellan 0 och 5 grader är det fortfarande möjligt att ladda. Laddningsströmmen måste dock minskas. En liten temperaturökning över omgivningen på grund av inre cellmotstånd kan vara fördelaktig vid låg temperaturladdning. När laddningen sker vid höga temperaturer kan batteriförlust uppstå. Om du laddar batteriet vid temperaturer över 45 grader kan batteriets prestanda försämras. Lägre temperaturer kan orsaka en ökning av batteriets interna motstånd. Detta medför längre laddningstider och långsam laddning.

Tillverkare kan ge specifika rekommendationer och riktlinjer om hur batterier av konsumentkvalitet bör laddas. I de flesta fall bör alternativ för konsumentkvalitet laddas med lägre temperatur. Batteripaket kan se ut att laddas normalt, men elektroplätering vid den negativa elektroden kan inträffa under laddning av underfrysningen, och det kanske inte går att ta bort det även med förberedd cykling.

Av säkerhetsskäl begränsar enheter med litiumjonbatterier laddningen utanför 0-45 grader. Återigen är detta av säkerhetsskäl. Det enda undantaget från denna regel är mobiltelefoner. De kan tillåta viss laddning om ett nödsamtal upptäcks.

För- och nackdelarna med litiumjonbatterier borde vara väl förståda för att säkerställa att saker fungerar som de ska. Genom att ta del av proffsen och hantera nackdelarna har kinesiska litiumbatteritillverkare gjort stora framsteg inom branschen.

Anpassat litiumjonbatteripaket 19

Anpassat litiumjonbatteripaket 19

Att välja ett JB-batteri för alla skräddarsydda litiumjonbatterier är en stor fördel. Företaget levererar högsta kvalitet 72v 100ah lifepo4 batteripaket, 24v 100ah litiumjonbatteri, 12v 105 ah litiumjonbatteri och 48v litiumjonbatteri för golfbilar. Det finns många andra typer av batterier som kan skräddarsys för att passa specifika ändamål. Att välja rätt tillverkare kan göra stor skillnad. Mer om Kinesisk tillverkare av litiumjonbatterier, kan du besöka JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/ för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X