Kina 24v robot litiumjonbatteri tillverkare och skapande av BESS och högkvalitativa battericeller

Kina 24v robot litiumjonbatteri tillverkare och skapande av BESS och högkvalitativa battericeller

Kina 24v robot litiumjonbatteri tillverkare och skapande av BESS och högkvalitativa battericeller

Batterilagringssystemet förkortas som BESS. Systemet är inte bara ett batteri. Om ett batteri ska fungera bra bör några extra anslutningar inkluderas. BESS inkluderar en växelriktare eller ett kraftomvandlingssystem. Detta inkluderar elektronik som har dubbelriktad effekt som laddar och laddar ur batteriet samtidigt.

Den andra komponenten som ingår är strömkontroll. Detta system berättar omformaren när batterierna ska laddas ur och laddas. Det finns också brandbekämpning och kylsystem installerade för att begränsa och förhindra eventuella termiska händelser. Det finns också extra tillbehör och förvaringsbehållare för att hysa och stödja systemet.

Anpassat litiumjonbatteripaket 22

Anpassat litiumjonbatteripaket 22

Batterilagringssystem är ganska komplexa och svåra att förstå, det är viktigt att veta att litiumjonbatterier eller andra batterier som används i ett sådant system bara är en del av ekvationen. Det finns många andra interaktioner och komponenter som behöver en utvärdering för att få bästa säkerhet och prestanda från BESS för robot.

Tillverkning av battericeller är mycket komplex och kräver stor kvalitetskontroll. Det hjälper till att hitta den idealiska kinesiska litiumbatterietillverkaren för att säkerställa att tillverkningsstandarderna är de bästa.

Structure
Battericeller kan liknas vid utformningen av bärbara datorer och mobiltelefonbatterier. Enda undantaget är att de är mycket större. Cellerna kombineras och bildar ett cellblock med parallella eller seriella anslutningar. Cellblocken monteras sedan för att bilda moduler med portar för att mäta spänning och temperatur.

Modellerna är anslutna i rack som ger seriella anslutningar för modulerna. Batteriställningar inkluderar ställverk som är ett styrsystem som tillhandahåller kommunikationsprotokoll och strömsensorer. Arrangemanget är vanligtvis baserat på olika standarder, vilket innebär att det kan finnas olika terminologier som används.

Designen
Huvudsyftet med att använda ett batteri är att se till att elektroner kan röra sig från en punkt till en annan. Detta är från anoden mot katoden när urladdning pågår. Detta är något som litiumjoner lätt uppnår. Vissa partiklar är positivt laddade och rör sig via en mikroporös separator fylld med elektrolyt som hindrar elektronerna från att passera. Detta är en process som sker mellan en aluminiumkollektor som är positivt laddad och en kopparuppsamlare som är negativt laddad. Homogena ytor behövs för att litiumjoner lätt ska passera.

Tillverkning av robotbatteri
Ett robotbatteri består av strängar, moduler och celler vilket betyder att det ser ut som en PV -panel. Den största skillnaden är ganska tydlig när enskilda celler jämförs. Battericeller är vanligtvis beroende av olika kemiska reaktioner. Det betyder att hur ett batteri fungerar är beroende av en kemisk process och tillverkningsprocesserna är viktiga.

Det finns olika typer av litiumjonbatterier som man kan välja mellan i enlighet med tillämpningarna. De inkluderar 72v 100ah lifepo4 batteri, 24v robotbatteri, 24v 100ah litiumjonbatteri, anpassat ev batteripaket och 12v 105ah litiumjonbatteri bland andra. Det hjälper till att välja en bra tillverkare av litiumjärnfosfatbatterier för att säkerställa säkerhet och tillförlitlighet. Bra tillverkningsprocesser är avgörande.

Anpassat litiumjonbatteripaket 15

Anpassat litiumjonbatteripaket 15

För mer om tillverkare av 24V robot litiumjonbatterier i Kina och skapandet av BESS och högkvalitativa battericeller kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X