Hur kinesiska 24v litiumjon rullstolsbatteriproducenter uppnår bästa prestanda

Hur kinesiska 24v litiumjon rullstolsbatteriproducenter uppnår bästa prestanda

Hur kinesiska 24v litiumjon rullstolsbatteriproducenter uppnår bästa prestanda
Tillverkning av rullstols litiumjonbatterier är ingen lätt grej, och det är många saker som måste beaktas innan ett högkvalitativt batteri uppnås. Även om det är lätt att fråga saker som varför Kinesiskt rullstols litiumbatteri tillverkar använd inte bara de minst reaktiva kemierna, det finns några saker som man måste förstå om tillverkningen av batterierna.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Uppnå prestanda
Det måste finnas en specifik elektrolyt- och elektrodkemi för att ett litiumjonbatteri ska fungera bra. Det bör också finnas en specifik mekanisk och elektrisk konstruktion på plats. Detta inkluderar bland annat elektrodens tjocklek, separatorns tjocklek, cellförpackningen och spänning.

Med en kombination av ovanstående blir det lätt att uppnå mycket specifika egenskaper i system när det gäller prestanda och pris. Av denna anledning finns det inget sätt att litiumjonbatterier kan generaliseras.

Batteriets kemi har stor inverkan på olika egenskaper relaterade till prestanda. Det handlar inte alltid om batteriets säkerhet. Tillverkare av litiumjärnfosfat gör väldigt många designavvägningar och val bland olika variabler. Detta är det enda sättet att uppnå batterier som uppfyller mycket specifika applikationer. Det är vettigt att se till att ett hållbart pris också fastställs.

Detta är en avvägningsanalys som måste göras bra eftersom användning av den minst reaktiva typen av kemi inte alltid är en garanti för att batterisystemet är säkert. För att begränsa säkerhetsrisker och underprestanda hos litiumjonbatterier är det vettigt att hitta en balans mellan batteriernas livslängd, prestanda och kostnad.

Överlägsenhet av litiumjonbatterier i rullstol
Litiumjonbatterier för- och nackdelar med litiumjonbatterier diskuteras mycket på olika plattformar, vilket har lett till deras popularitet hos allmänheten. Batterierna har spridit marknaden kraftigt. Debatten idag handlar om prestanda, kostnad, egenskaper och batterityper.

Det mest anmärkningsvärda är att många av diskussionerna handlar om cellkemierna inom dessa batterier. Ett populärt ämne är jämförelse av litiumjonbatterier med alternativ för litium-nickel-mangan-kobolt.

Batteriets prestanda påverkas inte av bara en faktor. Det är fem primära faktorer inblandade. Dessa är cellkemi, tillverkningskvalitet, cellgeometri, systemintegration och matchning av tekniken till specifika applikationer.

Bland ovanstående tenderar cellkemi att vara den viktigaste eftersom den är den mest synliga. Faktisk batterisystemprestanda i många applikationer beror dock inte alltid på kemin. Det är ofta relaterat till de andra faktorerna som anges ovan.

Den minst diskuterade faktorn är tillverkningskvalitet, och i själva verket är den den mest kritiska bland de fem. Av denna anledning hjälper det att välja batterier från de mest kända tillverkarna. JB Battery är en stor kinesisk litiumbatteritillverkare med många års erfarenhet.

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Från denna tillverkare kan du komma åt batterier som 72v 100ah lifepo4-batteri, 24v litiumrullstolsbatteri, 24v 100 ah litiumjonbatteri, 12v 105ah litiumjonbatteri och 48v litiumjonbatteri för golfbil, bland annat . Detta är ett företag som kan matcha batterikemi med den avsedda applikationen för bättre prestanda.

För mer om kinesisk rullstol litiumjonbatteripaketstillverkare, kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/custom-li-ion-battery-packs.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X