China Custom 72v 100ah LiFePO4 batteripaket- applikationer och fördelar

China Custom 72v 100ah LiFePO4 batteripaket- applikationer och fördelar

China Custom 72v 100ah LiFePO4 batteripaket- applikationer och fördelar

En typ av litiumjonbatteri, litiumjärnfosfat (LiFePO4) batterier har en katod, en anod, en elektrolyt och en separator. De kommer med och ger låg toxicitet, fickvänliga priser, långsiktig stabilitet och stabilitet och väldefinierade och enastående prestanda och arbetsresultat. Det är av dessa skäl som litiumjärnfosfatbatterier har lyckats få världsomspännande berömmelse och erkännande. I dagens värld är de extremt välkända och efterfrågade.

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Batterierna använder litiumjärnfosfat för katoden och ett metallfodrat grafitkolmaterial för anoden. De kan användas inom en mängd olika sektorer, domäner och fält.

72v 100ah litiumjärnfosfatbatterier

72v 100ah litiumjärnfosfatbatteriet är en typ av litiumjonbatteri med djup cykel som används för olika energisugna applikationer. De fungerar bäst där produkternas lätta karaktär fungerar som den mest avgörande och väsentliga faktorn. Dessutom fungerar de som ett substitut för bly-syra-, AGM- och gelbatterier.

72v 100ah litiumjärnfosfatbatterier kan ge en nominell spänning på cirka 50 volt till 70 volt och en laddningsspänning som ligger inom intervallet 14.4 volt till 14.6 volt. De har en urladdning på cirka 1000 ampere var femte sekund och en kontinuerlig urladdning och laddningshastighet på 100 ampere. Som redan förstått av deras namn ger dessa batterier en kapacitet på cirka 100 i ampere-timmar och 1280 i watt. De kan fungera för både serie- och parallellanslutningar.

Generellt har 72v 100ah litiumjärnfosfatbatterier automatiska inbyggda interna batteriskydd och omedelbara kortslutningsskyddssystem. De kan kopplas bort vid mycket höga eller låga spänningar och har skydd mot polaritetsomvändning. De kommer också med en termisk säkerhetssäkring i cellen. Dessutom kan de ha en explosionssäker och säker täckning. Alla dessa funktioner säkerställer säkerheten vid användning och användning av batterierna.

Battericellerna kan ha ett internt cellbalanseringsattribut och ett automatiskt fel- och felåterställningssystem.

Tillämpningar av 72v 100ah litiumjärnfosfatbatterier

Smakämnen 72v 100ah litiumjärnfosfatbatterier hitta tillämpning i fordon, segelfartyg och för olika andra ändamål. Några av de vanligaste platserna där de används är följande:

• Yachter
• Trollingmotorer på båtar
• Husbilar
• Reservkraft för soldrivna maskiner
• Segelbåtar
• Marinbåtar
• Off-grid och framdrivningsapplikationer
• e-cyklar
• Guldvagnar
• Oavbruten strömförsörjning (UPS)
• Lyftbilar
• Fjärrkraftverk
• Verktygsbatterier
• Telekomenheter
• Industrisektorn
• Militärfordon

Fördelar med 72v 100ah litiumjärnfosfatbatterier

72v 100ah litiumjärnfosfatbatterier har och erbjuder många fördelar som ger en enkel och bekväm upplevelse när du använder dem. De har hög kapacitet och levererar kapacitet som fungerar bra för fordon och andra enheter som behöver stora mängder och mängder energi för att utföra jobbet perfekt.

Batterierna har en lång livslängd och livslängd som tar upp till cirka 2000 cykler med laddning och urladdning. De har utmärkta säkerhetsfunktioner och hög prestanda och prestanda. De har en hög energitäthet och är lätta och bärbara. De kan installeras i valfri position, vare sig det är vertikalt, horisontellt eller diagonalt.

72v 100ah litiumjärnfosfatbatterierna har snabba och effektiva laddningsfunktioner. De består av miljövänliga material som inte innehåller giftiga ämnen som kobolt.

Anpassat litiumjonbatteripaket 15

Anpassat litiumjonbatteripaket 15

För mer om Kina anpassat 72v 100ah LiFePO4 batteripaket, kan du besöka JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X