48v litiumjonbatteri för golfbil - standardspecifikationer och valskäl

48v litiumjonbatteri för golfbil - standardspecifikationer och valskäl

48v litiumjonbatteri för golfbil - standardspecifikationer och valskäl

48v litiumjonbatterier är högpresterande batterier som fokuserar på effekt, arbetsresultat och precision. De syftar till att uppnå det bästa av varje faktor. Batterierna är speciellt utformade för och används i golfbilar och har många fördelaktiga och bekväma funktioner och egenskaper som hjälper dess syfte.

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Standardspecifikationer för 48v litiumjonbatterier

48V litiumjonbatterier kan ha olika och distinkta egenskaper när de produceras och distribueras av separata företag. Ändå följer alla företag en fastställd standard för att göra specifikationerna för batterierna. Därför kan de olika produkterna av samma slag endast variera något från varandra.

De allmänna specifikationerna kräver en kompakt och lätt konstruktion av 48v litiumjonbatterier. Det ger en enkel och kravlös installation. Batterierna kräver bara en parallellanslutning för att ge sin effekt och energikapacitet. De kräver vanligtvis inga komplicerade och komplexa kopplings- eller tunga lyftprocedurer.

Smakämnen 48v litiumjonbatterier är vanligtvis skalbara. Det betyder att individer kan öka energin och kraften som de tillför i viss utsträckning. Parallellanslutningarna kan vara upp till tio i antal, vilket möjliggör flexibilitet och frihet när det exakta och lämpliga antalet batterier används för olika utrustningar. De har också ett Battery Management System (BMS) som möjliggör en perfekt och exakt balansering av alla batterier i parallellsystemet. Det hjälper till med kollektiv laddning av dem alla och inte var för sig.

Dessa batterier ger en spänning på cirka 48 volt till 51.2 volt och en ungefärlig laddningskapacitet på 30 ampere.

Varför är 48v litiumjonbatterier ett bra val för golfbilar?

Litiumjonbatterier fungerar som ett bättre val för golfbilar än de traditionella blysyra. Flera skäl kan tillskrivas det, inklusive följande:

• Snabbare avgift:

48V litiumjonbatterierna kan ladda extremt snabbt på mindre än två till tre timmar. Den kan förvärva cirka 80% av sin maximala effektkapacitet på under en timme och resten på kort tid. Å andra sidan kräver bly-syrabatterier minst åtta timmar.

• Långvarig:

Smakämnen 48v litiumjonbatteripaket har en unik kemi som ökar det totala antalet laddningscykler som batteriet kan hantera och hantera. Därför kommer de med i genomsnitt 3000 till 5000. Det är tre till fem gånger mer än bly-syrabatterier.

• Lättvikt:

Litiumjonbatterierna är extremt lätta och möjliggör en avsevärd viktminskning på cirka 400 pund vid användning i golfbilar. Således gör de fordonet snabbare, vilket möjliggör mer effektivt arbete.

• Minimalt underhåll:

48V litiumjonbatterierna kräver försumbart underhåll, om alls. De behöver ingen regelbunden vattenpåfyllning, korrosionsrengöring och syrakontroll. Dessutom tappar de inte sin laddning och upplever misslyckande när de lämnas inaktiva under en lång tid, som bly-syrabatterier. Således gör bara en laddning dem redo för omedelbar användning.

• Ingen kraftförlust:

Omfattande användning och tidens slitage har en skadlig effekt på bly-syrabatterier, vilket leder till laddning och total strömförlust. Det minskar golfbilens hastighet och eventuella nedbrytning av batterierna. 48v litiumjonbatterier står dock inte inför detta problem. De arbetar med laddad kapacitet tills de släpps ut helt.

konsument-elektroniska batterier-min

konsument-elektroniska batterier-min

För mer om 48v litiumjonbatteripaket för golfbilkan du besöka JB-batteri at https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X