72v 100ah LiFePO4 batteri- Allmänna specifikationer och applikationer

72v 100ah LiFePO4 batteri- Allmänna specifikationer och applikationer

72v 100ah LiFePO4 batteri- Allmänna specifikationer och applikationer

72v 100ah litiumjärnfosfat (LiFePO4) batteri förpackningar är högenergi och högeffektiva batterier som används främst i energisugna situationer och omständigheter. De har funktioner och attribut som gör dem till en av de allra bästa. De kan vänja sig inom ett brett utbud och varianter av industrier, fält, enheter, maskiner och sektorer.

Olika 72v 100ah LiFePO4 -batteripaket som tillverkas, produceras och distribueras av olika företag har unika funktioner som skiljer sig från varandra i vissa aspekter. Ändå förblir deras grundläggande konstruktion och specifikationer nästan konsekventa. Låt oss titta på de allmänna egenskaperna och tillämpningarna av 72v 100ah LiFePO4 batteripaket i den här artikeln.

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Allmänna specifikationer för 72v 100ah LiFePO4 batteripaket

Normalt och i de flesta fall har 72v 100ah LiFePO4 batteripaket en nominell spänning som ligger på cirka fyra gånger den på 12.8 volt och ger därmed 50.4 volt. De levereras med en laddningsspänning på 14.4 volt till 14.6 volt. Med en urladdningshastighet på ungefär var femte sekund har de en toppspänning nära cirka 1000 ampere.

Den kontinuerliga laddnings- och urladdningshastigheten för varje litiumjärnfosfatbatteri i förpackningen ligger på 100 ampere. De ger en kapacitet på 1280 i wattenheten och 100 i ampere-timmar. De är måttligt lätta och har kompakta mått och storlek. Användbar spänning för dessa batterier ligger på cirka 100 ampere timmar med ett urladdningsdjup eller DOD mindre än 100%. Deras reservminuter vid 20 ampere är cirka 300 minuter och vid 100 ampere, 60 minuter.

72v 100ah LiFePO4-batterierna upplever en självurladdningshastighet på mindre än 3% per månad. De är kompatibla med och lämpliga för både serie- och parallellanslutningar i olika enheter och apparater. De levereras med gott om tillräckliga säkerhetsfunktioner som säkerställer att batterierna fungerar anständigt och håller länge.

Deras skyddssystem av 72v 100ah LiFePO4 batteripaket innehåller ett automatiskt och inbyggt batterisäkerhets- och hanteringssystem och kortslutning, omvänd polaritet och överspänningsskydd. De har en funktion som gör att de kan koppla bort utan någon form av manuell störning. De kan göra det när de upplever spänningsnivåer som är betydligt lägre än standardgränsen. De har också skydd mot omvänd polaritet och kan automatiskt återställa sitt system och dess funktioner vid ett fel.

72v 100ah LiFePO4 batteripaket har en termisk säkerhetssäkring i varje cell tillsammans med en flamresistent elektrolyt som också fungerar som en hämmare för att stoppa bränder. De levereras med ett automatiskt cellbalanseringssystem. Dessutom består deras celler av rostfritt stål och är explosionssäkra. Dessa batterier kan fungera inom temperaturområdet 60 grader Celsius till -40 grader Celsius. Deras användbara kapacitet minskar med temperaturfall.

Tillämpningar av 72v 100ah LiFePO4 batteripaket

72v 100ah LiFePO4 -batteripaket används ofta över hela världen i olika maskiner. De hittar tillämpning i golfbilar, trollingmotorer på båtar, marinfartyg, UPS -system (Uninterrupted Power Supply) och kraftlagrings- och försörjningsindustrier.

Dessa batterier används i off-grid och framdrivningssystem, soldrivna applikationer, yachter, segelfartyg, husbilar och resevagnar. De andra områdena och användningsområdena för 72v 100ah LiFePO4-batteripaketet består av elfordon, femhjul, elektroniska föremål och djupcykelapplikationer.

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

För mer om 72v 100ah LiFePO4 batteri, kan du besöka JB Battery på https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X