Varför är 48v litiumjonbatteri för golfbil så pålitligt?

Varför är 48v litiumjonbatteri för golfbil så pålitligt?

Varför är 48v litiumjonbatteri för golfbil så pålitligt?

Det finns många anledningar till att litiumjonbatterier får större användning i olika branscher idag. Ett av de områden där de används mer är på golfbanor. Golfbilar drivs nu med denna nya teknik. De 48v litiumjonbatteri 100ah pris är lite högt, men det är mycket kostnadseffektivt när tiden går.

Litiumjonbatteriernas längre livslängd gör dem till ett så pålitligt alternativ, jämfört med blysyraalternativ, håller litiumjonbatterier många cykler åt gången. Ledningsalternativ varar bara till maximalt 1000 cykler. Detta kan vara upp till 5000 cykler. Med tanke på detta är litiumjonbatterier fem gånger bättre än sina blysyra-motsvarigheter.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Förbättrad teknik
Kinesiska litiumbatteritillverkare och andra aktörer i denna bransch har varit mycket viktiga för att skapa batterier som inte bara är pålitliga utan med extra funktioner för bättre funktionalitet. Detta inkluderar användning av BMS eller batterihanteringssystem. Detta system säkerställer att batterierna inte blir för uttömda eller överladdade. Systemet övervakar också alla parametrar för batteriet och ser till att det förblir inom det optimala intervallet.

BMS inre elektronik gör jämförelser av alla batterisituationer, temperatur mot batteriets ålder och vitalitetsreserver. Skulle lagret bli varmt sätts olika kretsar in för att säkerställa att temperaturen hålls på ett optimalt sätt.

Det finns också införandet av en CSC- eller cellövervakningskrets som övervakar varje cell personligen och säkerställer effektivitet. Detta innebär förbättrad tillförlitlighetssäkerhet och mindre driftstopp för vagnar på grund av underhåll.

Pålitlighet
Det är något som gör litiumjonbatterier mer tillförlitliga än blybatterier, och det är kompatibilitet. Batteriernas design är ganska kompakt och kan därför användas mycket lättare i golfbilar jämfört med alternativet bly. De är också mycket enkla att använda.

Nyckelord
• De är kompakta jämfört med vissa andra batterier på marknaden idag
• De är ganska flexibla och kan därför användas i andra applikationer som kräver samma effektkapacitet.
• Det ursprungliga priset kan vara högt, men de är kostnadseffektiva på lång sikt.
Saken att notera om 48v litiumjonbatteripaketet för golfbilar och andra sådana batterier är lågt underhåll. Tidigare skulle vissa använda batterier kräva regelbunden vattning för att säkerställa att de fortsätter att fungera. Detta hjälper till att hålla dem i gott skick och för att de ska prestera optimalt. Med litiumjonbatterier är detta inte fallet. De kan användas mycket enkelt och okomplicerat utan att underhåll behövs för att de ska hålla sig i god form. Det enda problemet kan vara lagring. De måste ligga inom perfekt temperatur för att bromsa åldrandet.

litiumjon golfbil batterikonvertering

litiumjon golfbil batterikonvertering

JB Battery skapar några av de bästa batterierna för golfbilar och andra applikationer. Dessa litiumjärnfosfatbatteritillverkare hanterar batterialternativ som 24v litiumjonbatteri, 12v 105ah litiumjonbatteri och 72v 100ah lifepo4 batteripaket. Att säkerställa att man får rätt batteripaket för sina applikationer ökar batteriets effektivitet och tillförlitlighet.För mer om 48v litiumjonbatteripaket för golfbil, kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X