48v litiumjongolfvagnbatteri jämfört med blysyra golfbilbatterier

48v litiumjongolfvagnbatteri jämfört med blysyra golfbilbatterier

48v litiumjongolfvagnbatteri jämfört med blysyra golfbilbatterier

Golfbilar har verkligen utvecklats genom åren, och alla vill uppleva den mångsidiga prestandan. Länge nu, blybatterier har använts mycket inom detta område eftersom de är kostnadseffektiva och enkla att använda på golfbilar. Idag är litiumjonbatterier ganska populära, och de används för att driva olika applikationer med hög effekt. Det är på grund av fördelarna med lifepo4-batterier som de har valts framför bly-syra alternativ.

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Anpassat litiumjonbatteripaket 27

Golfbilar används inte bara på golfbanor. Det används också runt kvarter medan du kör enkla ärenden eller täcker korta sträckor. De är praktiska på grund av sin storlek. För att fungera bra är det viktigt att se till att batteriet som används kan räcka tillräckligt länge och driva vagnen tillräckligt länge. Det är därför litiumjonbatterier föredras. Batterierna är en utmaning för blysyraalternativen eftersom de har väldigt många fördelar i jämförelse. Även om den initiala kostnaden för litiumjonbatterier är hög, är det det bättre alternativet i längden eftersom de är kostnadseffektiva och är mycket lättare att underhålla.

fördelar
Det finns flera fördelar med litiumjonbatterier jämfört med bly-syra alternativ.

Lastkapacitet
När den används i en golfbil ökas förhållandet mellan vikt och prestanda ganska betydligt. Vanligtvis råkar litiumalternativet vara hälften av det traditionella blybatteriet när det gäller vikt. Detta innebär att golfbilens vikt också minskar och kan fungera med en lägre vikt. Detta innebär en högre hastighet och mindre ansträngning för att utföra uppgifter. Vagnen kan bära mer vikt jämfört med blysyra-drivna vagnar.

Underhåll
Litiumjonbatterier kräver inget underhåll alls. Blybatterier måste underhållas och kontrolleras regelbundet. I slutändan innebär detta mer sparade timmar och mindre kostnader i samband med arbetskraft och kostnaden för produkter och verktyg som används för underhåll. Det finns inga kemiska spill, som är fallet med blysyra, och golfbilen behöver inte hantera många stilleståndstider.

Laddningshastighet
Blybatterier och litiumjonbatterier måste laddas. Vare sig det ska användas i en elbil eller golfbil. Laddning är en nödvändighet. Det tar tid att ladda ett batteri helt. Om det inte finns en extra vagn som kan användas måste man stoppa alla operationer och ladda batterierna när det är dags att ladda. Det är viktigt för golfbilar att ha jämn hastighet och kraft på olika terräng. Litiumjonbatterier kan hantera detta utan problem. För blybatterier tenderar vagnen att sakta ner i enlighet med spänningen. Det tar lång tid innan ett blybatteri laddas i jämförelse med litiumjonalternativen.

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

Anpassat litiumjonbatteripaket 4

Att hitta ett alternativ om man fortfarande använder bly-syrabatterier är en bra idé. JB Battery skapar några av de bästa batterierna, inklusive litiumjonbatterier för elfordon, ett 48v litiumjonbatteripaket med BMS, ett 12v litiumjonbatteri för robotik och ett 24v litiumjonbatteri för elektriska skotrar, elcyklar eller elektriska rullstolar.

För mer om 48v litiumjon golfbil batteripaket jämfört med bly-syra golfbil batterier, kan du besöka JB Batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-golf-cart-batteries.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X