Kompatibilitet med 48v 100ah litiumjonbatteri för golfbil och elfordon

Kompatibilitet med 48v 100ah litiumjonbatteri för golfbil och elfordon

Kompatibilitet med 48v 100ah litiumjonbatteri för golfbil och elfordon

Det finns golfbilar som är avsedda att användas blybatterier. Det kan dock öka prestandan när bly-syrabatterierna byts ut med litiumjonbatterier. Det mest utmanande i ett sådant fall är installationskostnaden. Detta beror på att många av de golfbilar som är baserade på blysyra kräver ett kit installerat för att de ska kunna använda litiumjonbatterier. Om tillverkaren inte har det paketet tillgängligt betyder det att vagnen kan behöva en hel del modifieringar för att de ska kunna använda litiumjonbatterier.

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Anpassat litiumjonbatteripaket 25

Varför en omkopplare kan vara nödvändig
Litiumjonbatterier är kostnadseffektiva. Blybatterier håller i cirka ett år eller 18 månader, men litiumjonbatterier kan hålla i över fem år och levereras med BMS och garantier. Det betyder att livslängden för ett litiumjonbatteri är mycket högre än för blybatterier, det här är en stor sak och har stora fördelar för användaren.

I jämförelse är litiumjonbatterier kompakta och betydligt lättare. Detta kan inte ignoreras, särskilt med lifepo4 golfbil batteri 48v 100ah. Lättvikten innebär bättre och snabbare prestanda i slutet av dagen. Detta gör dem ännu enklare att transportera, och slitage och baksida på vagnen/vagnen minskar eftersom mindre vikt är inblandad.

Uppnår full laddning
Hur lång tid det tar att uppnå full laddning beror ofta på batteriets storlek. När den är tom kan det dock ta mindre än fem timmar att nå full laddning. Det är också viktigt att inse att det finns olika tekniker som gör det möjligt att snabbt ladda litiumjonbatterier.

Det finns några batterier som kan fungera med olika typer av vagnar. Det viktigaste är att ta reda på mer om kompatibilitet innan du köper. Att se till att batteriet du tänker skaffa är kompatibelt med golfbilen har sina fördelar. JB Battery är kabel för anpassade litiumjonbatterier och kan därför ge vägledning om byte och uppgradering.

Kan bly-syra laddare användas på litiumbatterier?
Litiumjonbatterier behöver olika laddare jämfört med blybatterier. Rätt laddare kan endast levereras av pålitliga och kunniga leverantörer eller tillverkare som förstår processerna. För att säkerställa att batteriet ger den bästa upplevelsen hjälper det till att se till att det laddas inom fyrtioåtta timmar efter den senaste användningen. Det är också viktigt att koppla bort den från laddningen cirka 48 timmar när laddningen är klar. Urladdningshastigheten är vanligtvis mycket låg med litiumjonbatterier på grund av den teknik som används för att skapa dem. Trots detta hjälper det att ladda batterierna då och då, även om de inte är helt urladda.

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Att välja JB -batterier kan göra stor skillnad. För att förlänga livslängden hjälper det till att litiumjonbatterier förvaras under rätt förhållanden och under rätt temperatur. Denna tillverkare skapar skräddarsydda lösningar som litium eV-batteripaket 48b litiumjonbatteripaket med BMS och 12v litiumjonbatteri för robotik.

För mer information om kompatibilitet av 48v 100ah litiumjonbatteri för golfbil och elfordon kan du besöka JB Batteri Kina at https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X