Kina 12v litiumjonbatteri för robotanordning och robotprojekt

Kina 12v litiumjonbatteri för robotanordning och robotprojekt

Kina 12v litiumjonbatteri för robotanordning och robotprojekt

Litiumjonbatterier kan laddas och används ofta i kameror och mobiltelefoner. De kommer med olika betyg. Batterierna kan nås i olika kapaciteter, och de är lätta. Detta är en av anledningarna till att de är så populära i olika applikationer och enheter. De kan skräddarsys för mycket specifika saker.

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Anpassat litiumjonbatteripaket 23

Spänning:
detta är den maximala spänningen som nya batterier ska leverera till olika elektroniska komponenter.

Kapacitetsvärde eller aktuellt betyg: detta är den aktuella mängden som batteriet kan leverera inom en timme. Klassificeringen är nära förknippad med den typ av ström som ett specifikt batteri kan leverera.

C- och E -hastigheter: urladdningsströmmen brukar uttryckas som C. Detta hjälper till att normalisera batterikapaciteten. Vid en C laddar strömmen ur batteriet på en timme. E -hastighet beskriver urladdningseffekt. 1E -hastighet avser urladdningseffekt som laddar ur ett helt batteri inom en timme.

Robotprojekt
När det gäller robotprojekt kan olika batterityper användas. När du gör ett val hjälper det att överväga tillförlitlighet, stabilitet och effektivitet. Det här är några saker som kan hjälpa till att garantera de bästa resultaten i slutet av dagen.

Några alternativ inkluderar:
Alkaliskt batteri: dessa är icke-laddningsbara och har olika betyg. Batterierna är billiga och lättåtkomliga, men de laddas ur ganska snabbt och håller inte tillräckligt länge.

Nickelmetallhydridbatterier: dessa kan laddas. De tenderar att vara lite dyra men håller lite längre jämfört med alkaliska batterier. Den nuvarande kapaciteten är också lite högre.

Bly-syra: detta är det billigaste alternativet och har hög kapacitet. De behöver inte mycket underhåll och kan gå igenom många urladdningscykler under några år. De är lätt tillgängliga och kan användas för robotar. De är dock tunga och är inte det bästa valet när det gäller hobbyrobotar.

Litiumjonbatterier: det här är överlägset det bästa alternativet när det gäller robotik. Batterierna kan enkelt laddas. De gav en hög energikapacitet vilket gör dem till ett bra alternativ när det gäller robotik. Den andra anledningen till det litiumjonbatterier är ett så bra alternativ är att de är lätta och kan skräddarsys för mycket specifika projekt.

Jämfört med alla andra är litiumjonbatterier överlägsna och mer pålitliga. De är hållbara och pålitliga under applicering.

JB Battery skapar ett 12v litiumjonbatteri för robotik. Batterierna har en bra spänning, och det är möjligt att matcha motorn med batteriet. För att göra detta bra hjälper det att förstå alla motorspecifikationer. I många fall är de flesta motorer som används för robotik växlar. Att förstå kraven hjälper en att avgöra lämpligheten för ett batteri.

konsument-elektroniska batterier-min

konsument-elektroniska batterier-min

Det finns många andra alternativ tillgängliga på JB Battery. De många tillgängliga batterialternativen gör det mycket lättare att bestämma batteriet som är tillräckligt för att driva olika projekt. Andra tillgängliga batterialternativ inkluderar ett 24v litiumjonbatteri för elscootrar och elcyklar, ett 24v litiumrullstolsbatteri, lifepo4 litium golfbilbatteri 48v 100ah, bland andra.

För mer om Kina 12V litiumjonbatteri för robot enhet och robotprojekt kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-12v-rechargeable-lithium-ion-deep-cycle-battery-pack-for-robot-and-robotic-battery-safety.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X