Kina 48v litiumjon golfbil batteripaket med BMS och säkerhetsproblem

Kina 48v litiumjon golfbil batteripaket med BMS och säkerhetsproblem

Kina 48v litiumjon golfbil batteripaket med BMS och säkerhetsproblem

När det gäller explosioner, bränder och så vidare är blysyror ganska säkra. Men den negativa sidan är att de har några mycket farliga syror inuti, och de kan skada miljön. De är dock ganska säkra. Dessa batterier har använts på golfbilar under mycket lång tid.

Litiumbatterier är känsliga för temperatur, överladdning överladdning, urladdnings-/laddningsströmmar och så vidare. För att göra batterierna mycket säkrare används den säkraste kemin. Det här är vad lifepo4 golfbil batteri 48v 100ah är så populärt idag. Att inkludera ett batterihanteringssystem eller BMS i är en ännu större sak. Detta system övervakar alla batteriförhållanden, och vid behov kan det koppla bort batterier från elektrisk belastning tills de nödvändiga eller rätta förhållandena har uppnåtts.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Om man skulle erbjudas ett litiumjonbatteri som inte har BMS är det inte värt det, speciellt inte när det ska användas på en golfbil.

Rätt batteri
När du väljer det bästa 48v 100ah litiumjonbatteriet är det bra att välja i enlighet med referenser och behov. Detta beror på att golfbilen kan användas för andra ändamål än på golfbanan. Det finns några som använder dem för camping, resor utanför nätet eller till och med jakt.

Guldvagnens räckvidd beror vanligtvis på energin som lagras i batterierna, belastningen på golfbilen, terrängen, körhastigheten och körstilen. Hur länge batteriet räcker beror på ovanstående faktorer.

En golfbana med 18 hål är vanligtvis cirka 6-8 miles. I blybatterier, är den nuvarande ökningen vanligtvis begränsad till internt motstånd. För litiumjonbatterier kan BMS stänga av strömmen vid en överspänning som är för hög. Innan du väljer det bästa batteriet hjälper det dig att kontrollera batteriets kapacitet och batterifackets mått. Motorns betyg måste också kontrolleras. Ampere/ watt och kontinuerliga ampere/ watt måste också kontrolleras.

JB-batteri
JB Battery kan skräddarsy olika litiumjonbatterier. De tekniska framstegen i företaget och den kunniga personalen kan inkludera BMS i de olika tillgängliga alternativen. Lifepo4 litium golfbilbatteri 48v 100 ah är ett av de tillgängliga alternativen men inte det enda som finns.
Andra alternativ inkluderar 24v litiumjonbatterier för elscootrar och en elcykel, 24 v litiumrullstolsbatterier, 12 v litiumjonbatterier för robotik och elbilar.

Det är också möjligt att ha andra batterier skräddarsydda för specifika projekt baserat på uppsatta standarder och energikrav. Genom att förstå vad som behövs blir det mycket lättare att bestämma batterikapaciteten som behövs i varje situation. Litiumjonbatteritekniken är här för att stanna, och det finns många saker att se fram emot i framtiden med detta batterialternativ.

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

Anpassat litiumjonbatteripaket 3

JB Battery skapar några av de bästa litiumjonbatterierna för elektriska skotrar och guldvagnbatterier.

För mer om Kina 48v litiumjon golfbil batteripaket med BMS och säkerhetsproblem kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X