Utökat anpassat 24v litiumjonbatteri för elektrisk scooter och andra batterialternativ

Utökat anpassat 24v litiumjonbatteri för elektrisk scooter och andra batterialternativ

Utökat anpassat 24v litiumjonbatteri för elektrisk scooter och andra batterialternativ

När det gäller batteriets livslängd beror allt på vilken batterityp som används och den elektriska skotern i fråga. Genomsnitt litiumjonbatterier kan hantera cirka 500 laddningar i genomsnitt innan kapaciteten går förlorad. Efter dessa laddningar kan det vara nödvändigt att byta batterier. Byte bör ske från pålitliga tillverkare. Även om detta potentiellt kan kosta mer, är det mycket bättre att veta att man kan nå den bästa kvaliteten som kan hålla.

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Anpassat litiumjonbatteripaket 28

Maximera batteritiden
Det är viktigt att ta hand om det elektriska skoterbatteriet för att säkerställa en längre livslängd. Några tips som kan hjälpa är:

1. Undvik att använda batteriet vid extrema temperaturer.
Litiumjonbatterier påverkas av extrema temperaturer. Detta innebär att scootern aldrig får förvaras eller köras under extrema temperaturer. Det bör förvaras borta från soliga förhållanden, och det får inte lämnas i iskallt. Regn kan också vara skadligt.

2. Ladda batteriet i tid.
Det är säkert att ladda litiumjonbatterier även efter kort användning. Men efter ett träningspass är det meningsfullt att vänta i ungefär en halvtimme och sedan ladda om. På så sätt kan batteriet svalna innan det laddas. Om batteriet har låg ström bör man inte vänta för länge innan det laddas.

3. Töm inte det helt.
Ett skoterbatteri kan ha en bättre livslängd om det laddas innan det når noll. Det finns de som antar att ett batteri ska vara helt urladdat innan det laddas. Skotern ska betraktas när den når upp till 10 procent. Det hjälper till att hålla sig vaken och notera batterinivån hela tiden.

4. Ladda inte batterierna helt innan de förvaras.
Om 24v litiumjonbatteri för en elektrisk skoter måste lagras, skulle det vara bättre att ändra det till 30-50 procent. Fullt urladda batterier tenderar att försämras snabbare, särskilt när de inte används på ett tag. Skyttbatteriet måste laddas varje månad, även med mycket liten användning. Om det inte används längre, som på vintern, bör batteriet demonteras och tas bort från skotern.

5. Använd rätt laddare
Genom att använda en annan laddare än lämplig kan batteriet påverkas. Om en laddare går förlorad är det bättre att skaffa en precis som den istället för att låna från en annan modell. Att byta laddare är billigare än att byta batteri.

6. Låt inte batteriet laddas utan att ta hand om det.
Det är inte klokt att låta batteriet ladda när ingen observerar, och det ska inte laddas hela natten. Batterierna är ganska kraftfulla, men de kan överhettas i vissa fall. Detta är en brandrisk.

När man bestämmer sig för att använda litiumjonbatterier är det mycket lättare att förlänga deras liv genom att följa ovanstående tips. JB Battery skapar några av de bästa litiumjonteknologibatterierna som erbjuder olika saker. Detta inkluderar bland annat 48v 100ah litiumjonbatteri, det anpassade EV-batteriet, lifepo4 litium golfbilbatteri 48v 100ah.

Anpassat litiumjonbatteripaket

Anpassat litiumjonbatteripaket

För mer information om att utöka anpassade 24v litiumjonbatteri för elektrisk scooter och andra batterialternativ kan du besöka JB Battery China på https://www.jbbatterychina.com/china-24v-lithium-ion-battery-pack-for-electric-scooter-and-determining-whether-it-is-the-best-option.html för mer info.

Dela det här inlägget


en English
X